Google+ Followers

perjantai 1. marraskuuta 2013

Uutta autoa kehiin

Viime perjantaina aloittelin yövuorot hyvillä mielin ja eka yövuoro sujuikin kohtuu hyvin. Kotiin päin ajaessa ei enää mennytkään niin hyvin. Väsymys oli järkyttävä. Pysähdyin kotimatkalla bussipysäkille keräilemään itteäni, taisin hetken pitää silmiäkin kiinni ja koitin ikkunat auki näpräillä puhelinta, että vähän piristyisi. Päätin lähteä jatkamaan matkaa, ehkä pikku matkan jaksaisin taas ajella.

Ehkä noin kilometrin ajeltuani hissukseen eteenpäin havahduin yhtäkkiä pamaukseen! En tajua, mutta olin nukahtanut rattiin ja onnistunut ajamaan ojaan. Huh! Kyllä säikähdin ja nousin äkkiä pois autosta. Mulle ei onneks sattunu mitään, mitä nyt jälkeen päin vähän niska ja vasen käsi jumissa, muttei sen kummempaa. Auto ei oikeen tykännyt ja sai vähän tuhoa, hinausautolla se nimittäin täytyi hakea pois. Itseasiassa meni jopa lunastukseen.

Oon joutunut autoa lainailemaan porukoilta, kun ei sitä omaa autoa enää ole. Meillä on nyt sitten edessä uuden auton hankinta. Katotaan jos löydettäis uus samanlainen, oli niin hyvä auto ajaa. ;)

Puhuttiin Mikan kans autoista ja mainitsin, että onhan se hyvä, jos autossa on takana veivattavat ikkunat edessä olevien sähköikkunoiden lisäksi. Jos vaikka ajaa mereen nii pääsee ainaki takaikkunoista ulos. Arvatkaapas, mikä Mikan kommentti oli! :D "Sinnekö sä meinaat seuraavaks ajaa". Oon ilmeisesti jo aika hyvin sen verenpainetta nostatellu, ehkä olis aika lopettaa tää toheltaminen ja ottaa opiksi.


Oliskohan jotain ideoita, millä sais ittensä pysymään virkeenä yövuorosta kotiin ajellessa. Joidenki kanssa on tullu esiin ainaki auton sivuun ajaminen ja 15min torkut. Ennen ajamaan lähtemistä syödä jotain ja juoda vaikka kahvia/energiajuoma. Jumppatuokio auton ulkopuolellakin on tullut jo ehdotuksena. Mitäs muita keinoja vois olla? :D Oon ainaki kokeillu ikkunat auki ajamista ja musiikki kovalla, mutta eipä se auta jos on niin väsy, että pää notkahtaa huomaamatta! Any ideas?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti