Google+ Followers

torstai 21. marraskuuta 2013

Lunta! - Pikkujoulut - Kulmurit

Tänään satoi Vaasassa lunta ja sitä ollaan meillä ainakin odoteltu jo kovasti. Mukavampi lähteä lenkille kahden koiran kanssa, kun tassut eivät tule niin kuraisiksi.

Huomenna on vasta iltavuoro  ja sain vaihdettua lauantain aamuvuoron illaksi, niin viitsin käväistä huomenna työpaikan pikkujouluissa ;) Työpaikan pikkujouluneitsyys lähtee huomenna. Saa nyt nähdä, pitääkö ottaa kohtuu iisisti huomenna, jos ajan siitä vielä autolla kotiin. Jos en sitten jätä autoa työpaikalle ja yövy lähempänä keskustaa, niin on helppo mennä siitä iltavuoroon.. saas nähdä!

Maanantaina Wäinöltä poistettiin maitokulmahampaat, kun uuden kasvoivat jo hurjaa vauhtia hassun näköisesti, joten nyt harjoitellaan sitten pientä kuminauhajumppaa. Tarkoitus olisi pitää kuminauhaa hampaissa 3-4 kertaa päivässä 30min ja tätä, kunnes hampaat löytävät oikean paikkansa. Nyt kun ne sattuvat painamaan ikävästi kitalakeen. Kaikkea mä kans pääsen kokemaan näiden mun koissujen kans, mutta nyt ollaan sitten taas astetta fiksumpia ;)


Mukavaa tulevaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti