maanantai 18. marraskuuta 2013

Rokotus, hampaiden poistoa ja raikas lenkki

Tänään käytiin eläinlääkärissä ottamassa Ronille 2v rokotus ja haiman vajaatoiminnan verikoe. Vastausta joutuu odottelemaan jännityksellä.. mitähän tulos tällä kertaa on. Viimeksi se näytti <1, mikä oli huonompi kuin sitä edeltävällä kerralla. Peukut pystyssä!

Viikko sitten huomattiin, että Wäinöllä alakulmahampaat kasvaa aika sisällä suussa, joten kiirus tuli yrittää saada maitohampaita irti. Wäinö sai koko viikon herkutella luilla ja tuloksena oli kaksi maitohammasta - toinen oli alakulmahammas ja toinen vähän taaempaa.

Varasin jo viime viikolla Ronin rokotuksen yhteyteen Wäinölle maitohampaiden poiston ja tänään ylä- ja alakulmahampaat poistettiin. Wäinöä odotellessa vietettiin Ronin kanssa laatuaikaa kahdestaan. Eläinlääkäri on lähellä merenrantaa, joten saatiin raikas lenkki. Hyvä kun pystyssä pysyi siinä tuulessa!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Roni lähtee kohta tuulen mukana! :D

.

.

Mukavaa viikkoa kaikille!

Meillä taitaa jäädä tänään Wäinön kans pentukurssi väliin, ku yks on niin tokkurassa <3

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! On noi puikkonokat kyllä niin kuvauksellisia. Nanakin aina kiltisti poseeraa namupalkalla.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Ronin kans nautittiin merituulesta ja ihanista maisemista! :) Näissä kuvissa ei oo namipalkkaa mukana, kun ei Ronille oikeen sais antaa haiman vajaatoiminnan takia. Mutta Roni ei oo onneksi niin kovaa herkkujen perään, joten ihan hyvin onnistuu ilman niitäkin. :)

      Poista