keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Joulun ja lämmön tuntua

Tänään kävin Miran kanssa pyörähtämässä koirapuistossa. Märkää, kuraista ja kylmä tuuli puhaltaa.. Ei kiva yhdistelmä, joten ei kauaa viihdytty. Mentiin pikasesti käymään kaupungilla ja löysin itelleni pari päälypaitaa. Niistä ehkä kuvaa myöhemmin. Lähdin hakemaan myös muutamia joulukoristeita ja niitä myös löysin. Clas Ohlsonista jäi käteen näin ihania joulukoristeita.Kuusta meillä ei ole ollut yhtenäkään jouluna, kun oon omassa kämpässä asunu, joten ehkä tänä jouluna. Yleensä joulun oon ollu töissä ja joulut on vietetty sitten muuten porukoiden luona ym niin en ole viitsinyt kotiin sitten niin laittaa joulua. Mutta jos nyt tänä jouluna sitten. :)


M lähti tänään suoraa töistä Hyvinkäälle, kun huomenna siellä on joku koulutus. Kävin kaupungilta tultua pilkkomassa puita, että saa vähän lämpöä tähän kämppään, kun kolmestaan koirien kanssa ollaan kotosalla. Olin vähän epävarma, saanko takkaa syttymään, kun puut on kylmiä, mutta niin se vaan syttyi! Ihanasti lämmittää ja hyvä kirjotella tässä takan edessä tänne blogiinkin.Tässä takkaa poltellessa ja blogia kirjotellessa unohtunut täysin antaa koirille ruoka ja WäinöMäinö hiukasti jo vailla ruokaa - mikä ei yllätä yhtään. Meidän super syöppö! :)
Nyt on neljä vapaa päivää rentoiltu ja nautiskeltu ja loppu viikko meneekin töiden parissa. Ihanaa loppu viikkoa teille, joilla se on vapaa, ja tietysti myös muille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti