keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Seuraamista

Maanantaina oli taas pentukurssi ja tällä kertaa harjoiteltiin seuraamista. Mentiin kaikki koirakot rinkiin ja jätettiin sopiva väli toistemme väliin. Jokainen sai kokeilla pujotella muut koirakot ja yrittää saada koira kulkemaan löysällä hihnalla niin, ettei kiinnitä huomiota muihin koiriin. Wäinöllä aikamoisena haastena oli maassa olevat tuoksut. Ennen pentukurssia oli ollut toinen tunti, joten tottakai maasta löytyy monen koiran tuoreet tuoksut. Muista koirista Wäinö ei kovinkaan paljon kiinnostunut, nuuskutteli maata ja etsi herkkuja. Hyvin se kuitenkin loppujen lopuksi meni, kun muutamasti kokeiltiin.

Toinen harjoitus, mikä ehdittiin tehdä oli aika hyvä treeni. Ohjaaja oli ottanut ruokakippoon mukaan kissanruokaa ja jokainen koira sai haistaa ruokaa ennen kuin kippo asetettiin maahan paikoilleen. Ajatuksena oli, että kävellään ihan normaalisti pyörätiellä ja yhtäkkiä keskellä tietä onkin "rotanmyrkkyä", eikä koira saa ottaa sitä.  Wäinö oli aivan vauhkona jo, kun näki ohjaajan laittavan kipon maahan! :D Ihan hyvin treeni kuitenkin sujui, kun vain koko ajan hoikutteli Wäinöä pitämään huomion mussa/namissa.


Eilen auto piti viedä huoltoon klo 11, joten päätin sitten samalla reissulla käydä 3,5 kuukauden jälkeen salilla! Oli mukava käydä pitkästä aikaa ja ehkä tän vois yrittää ottaa taas tavaksi. Vaikka kyllähän noin pitkän salitauon jälkeen huomas, ettei jaksakaan enää yhtä hyvin kuin aiemmin. En aio silti luovuttaa, eiköhän ens kerralla mee jo heti taas paremmin. Mulle on tehty kaksosanen treeni ja eilen tein kädet. Ajattelin huomenna aamusta mennä tekemään jalkatreenin. On muuten ihanaa salin jälkeen käydä istumassa infrapunasaunassa.

Auto ei ollut vielä salin jälkeen valmis, joten ajattelin tyydyttää kiljuvan nälän vieressä olevassa Foodz Cornerissa. Ruoka oli hyvää ja vatsa tuli super täyteen - ehkä tuli vähän liikaakin syötyä. Jälkkäriks oli onneks kahvia, että pysyy hereillä salin+saunan+ruuan jälkeen.

Salin jälkeen, kun pääsin kotiin, nappasin koirat kyytiin ja jatkoin Vaskiluotoon kaverin kanssa käpsyttelemään. Tehtiin purskalla pikku kierros ja pyörähdettiin vielä koirapuistossa. Purskalla Wäinö sai pientä seuraamistreeniä. Vielä se menee pienten iloloikkien kanssa, mutta eiköhän se siitä pikku hiljaa. Treeniä vaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti