Google+ Followers

keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Pikkutaituri

Viime viikolla jäi Wäinön pentukurssi väliin, kun ei ollut autoa, jolla mennä sinne. Tällä viikolla kuitenkin päästiin paikalle, kun sisko lainasi autoa. Wäinö oli super reipas ja käyttäytyi hienosti. Wäinö on aika paljon herkkujen perään eikä kovin paljoa välitä muista koirista, kun huomion keskittää koko ajan omistajaan. Tässäkin Wäinö ja Roni on aivan erilaisia. Roni oli aina vetämässä joka suuntaan ja turhautui, kun ei päässyt nuuskuttelemaan ja leikkimään muiden koirien kanssa. Hetken saattoi keskittyä nameihin, mutta jossain vaiheessa turhautui ja keskittyminen herpaantui - varsinkin kun hetki täytyi kuunnella, mitä ohjaajalla on sanottavaa. Wäinö taas niin hienosti jaksoi odotella, välillä muiden touhuja katsellen ja välillä namia odotellen. Muutaman kerran hyppäsi hakemaan huomiota ja herkkuja, mutta muuten tosi nätisti. Tällä kertaa uskalsi jopa pissata ulkona, kun ensimmäisellä kerralla selvästi jännityksen takia ei sitä hoksannut. Tehtiin sellaista harjoitusta, että toisen koirakon kanssa käveltiin rinnakkain edestakaisin ja tarkoituksena oli, että koira kiinnittää huomion koko ajan omistajaan eikä vieressä kävelevään koiraan. Aluksi Wäinö teki muutamia iloloikkia nameja havitellen, välillä maata nuuskutellen ja pari kertaa meni lähemmäs vieressä olevaa koiraa, mutta lopulta tajusi jujun ja käveli hienosti vierellä ilman minkäänlaisia loikkia! :) Ylpeä mamma! Toista kertaa pentukurssilla ja nyt jo edistystä.

Wäinö on oppinu myös istumaan ja makaamaan käskystä ilman käsimerkkiä. Istumista ollaan aika paljon harjoteltu, mutta makaamaan meno tuli yllätyksenä, koska sitä ei kovin paljoa olla ehditty harjotella. Ihana ikä, kun ne oppii niin paljon. Pitäis osata vaa vielä paremmin hyödyntää se! :)P.s. Toivottavasti tällä viikolla saadaan uus auto, niin ei tarvi kerjäillä keneltäkään kyytiä tai autoa lainaan. Pääsee vapaammin koissujen kans liikkeelle ja ehkä jopa salille pitkän tauon jälkeen!


Pps. Wäinö oli tehny yllärin meille tänään ku tultiin kotiin <3

2 kommenttia:

 1. Hei, kiva blogi sulla!:)

  Hih, kiva pieni ylläri, mutta ei tuo nyt kovin paha oikeasti ole.:) Meidän yksi labbis söi kerran itsensä seinän läpi keittiön kaappiin...

  Nana ja Nessi ei oikeastaan kumpikaan tehneet pentuna juuri tuhoja, mitä nyt pari joulukuusta kaatui.

  Ihanaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :)
   Ompas teillä ollu nälkänen labbis kun niin hanakasti pitänyt päästä ruokaan käsiksi! Meillä Wäinö ei oo vielä ehtinyt mitään suurempia tuhoja tehdä, mitä nyt vähän listoja maistellut. Roni on pienempänä muutamat mun lempparikengät syönyt, mutta kohtuu vähäseks senkin tuhoamiset on jääny :)

   Poista