perjantai 8. marraskuuta 2013

Vapaat ja Nenäpäivä

Nyt on kaksi vapaa päivää lusittu ja lepäilty tekemättä juuri mitään ja kyllä jaksaa taas viikonlopuksi töihin.

Nukuin eilen ja tänään ihanan pitkään ja hyvin oli aikaa juoda aamukahvi ja syödä voileivät rauhassa. Mika kävi eilen koeajamassa uutta autoa ja niin vaan se lähti mukaan. Nyt meillä on siis auto, eikä tarvi enää huolehtia, miten pääsee kulkemaan. Kävin kaupungilla pyörähtämässä ja käteen jäi uudet sadehousut ja kummipojalle (jolla viikonloppuna synttärit) synttärilahja. Ostin koirille valot, jotka saa kiinni valjaisiin/kaulapantaan niin, että näkyy pimeessä, missä ne vipeltää. Eksyin myös Suomalaiseen-kirjakauppaan ja ostin pari uutta kirjaa. :)

Tänään luin toisen kirjoista, joka oli Saku Tuomisen Hyvä elämä: lyhyt oppimäärä. Kirja oli mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä ja luin sen yhdeltä istumalta. En olisi osannut itse valita tällaista kirjaa, mutta sain pikku vinkin Anna Vihervaarasta -blogista. Blogitekstissä pisti silmään kirjasta saatu idea tehdä joka viikko jotain uutta. En tiedä ehdinkö aloittaa vielä tällä viikolla, kun olen koko viikonlopun töissä, mutta viimeistään ensi viikolla voisin kokeilla. :)


Nenäpäivä-show tulee tv:stä eikä vaan voi olla osallistumatta. Pakko oli tehdä pieni lahjotus hyvän asian puolesta. Hyvälle tuulelle siitä vaan tulee, kun tietää, että voi vaikuttaa joidenkin elämään positiivisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti