Google+ Followers

keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Uus lelu

Oonhan tässä jo muutamasti ehtinyt voivotella kannettavan hajoamista ja pohtinut ostaisinko uuden ja mitä vanhan korjaaminen maksaisi. Nyt sitten tartuin viime perjantaina tuumasta toimeen ja astelin Giganttiin, mistä jäi sitten käteen uus tablettimallinen tietokone plus ulkonen kovalevy, minne mahtuu sitten tallentamaan kuvia sun muuta.

Harkitsin pitkään ostanko nyt sitten uuden kannettavan vai ostanko tabletin ja vertailin niitä, mutta onneksi löytyi tällainen "välivaihe". Tämä siis menee tablettina, mutta myös tietokoneena ja kätevää, kun saa lisättyä näppäimistön, joka toimii samalla suojana näytölle. Mukana tuli myös Office-ohjelmat, joten pääsee tekemään Power Pointejakin tuosta vaan. Toisaalta eipä niitä enää tule tehtyä, kun koulutkin on käyty, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Ainakin perus Word löytyy kirjottamiseen.

Koneessa on vaan 64 Gt muistia, joten ulkonen kovalevy on ihan jees. Sen ajattelin muutenkin ostaa, että saa sinne kaikki tärkeimmät ainakin talteen siltä varalta, että kone hajoaa - sitä kun ei koskaan tiedä. Tässä ulkosessa kovalevyssä on niin sanottu skydrive-toiminto eli kun kiinnitän siihen kotona nettipiuhan, niin pääsen sen sisältöön käsiksi mistä vain, kunhan vain netti löytyy. Tilaakin on 2 TB, ei siis tila lopu heti kesken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti