Google+ Followers

torstai 24. lokakuuta 2013

Musiikkia korville - pitkästä aikaa

Istahdin koneelle ajatuksena kirjoittaa pientä päivitystä blogiin - pitkästä aikaa. Sen tein, mutta jäin sen jälkeen vielä istuskelemaan oikeastaan tekemättä mitään - havahduin rentoon tunnelmaan, jonka mukava musiikki toi tullessaan. 

Äsken blogia kirjoittaessani satuin laittamaan kuulokkeet korville ja laittamaan musiikkia soimaan. En ole pitkään aikaan kuunnellut musiikkia näin omassa rauhassa - M jo nukkumassa ja koirat nukkuu vierellä lattialla. Ennen musiikki oli lähes välttämätöntä minulle - jos ei uni tullut, laitoin musiikin soimaan taustalle ja joskus jopa lauleskelin ja lopulta nukahdin - minne vain meninkin, mukana oli mp3/ipod/puhelin, jossa musiikkia. Nykyään ei oikeastaan enää ole tällaisia tilanteita. Tuntuu, että ennen oli enemmän aikaa vain olla ja nauttia tästä hetkestä. Mennä ulos kävelylle, olla omissa ajatuksissa ja kuunnella musiikkia. Tai koulumatkalla bussissa laittaa laput korville ja syventyä omiin ajatuksiin ulkomaailman äänten kaikotessa musiikin taustalle. 

Nykyään harvoin näitä tilanteita enää on. Töihin mennessä tottakai kuuntelen radiota ja joskus kotona jotain touhatessa saatan laittaa tv:stä musiikki-tv:n päälle, mutta ei se ole sama asia kuin itsevalitsemat biisit, jotka luo tietynlaista tunnelmaa.


Muista nauttia hetkistä, jolloin olet yksin. Kuuntele vaikka musiikkia ja ole vain - niin mä teen - pitkästä aikaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti