tiistai 9. syyskuuta 2014

Viikonloppu

Kolmivuorotyöläisellä viikonloppu lähtee käyntiin vasta, kun vapaat alkavat. Lauantaina aamuvuoron jälkeen mulla alkoi vapaat ja olin sopinut tapaamisen yhden tutun kanssa. Olin nimittäin Facebook kirppiksellä myynyt kamerani hänelle. Kamera oli jo kauan pyörinyt kaapissa käyttämättömänä, joten oli jo korkea aika päästä siitä eroon! Perjantaina vein myös vaatekaapistani karsimat vaatteet töihin "kirppikselle". Saavat työkaverit ensin katsoa vaatteet läpi ja katsotaan, minne loput laitetaan.
Lauantai-illalla lämmitettiin palju ja nautittiin sen lämmöstä. Saatiin pari kaveriakin paljuilemaan. Ai niin, anoppi kävi hakemassa omput ja punanviinimarjat, että voi alkaa mehustaa. Mitään kuvia ei tullut otettua lauantailta, mutta vietettiin rento ilta kavereiden, alkoholin ja ruuan parissa. ;)

Sunnuntaina tietenkin iski kauhea väsymys, ei kuitenkaan krapula. Onneksi anopilla on pienimuotoinen videovuokraamo kotona. Muutama hyllyllinen elokuvia, joista suurin osa on myös mun makuun! :) Kaksi elokuvaa lainasin aiemmin, joten oli tekemistä sunnuntaille. Illalla pyörähdin pikaisesti hakemassa anopin luota hänen mehustamaansa mehua. Oms noms, otin kaksi omppua ja yhden punaviinimarjapullon, niin riittää hetkeksi juotavaa.

Maanantai oli vielä vapaa ja kävin koissujen kanssa koirapuistossa samalla, kun kävin "shoppailemassa". Koirapuistossa oli aika hiljaista päiväsaikaan, joten pojat sai vain yhden leikkikaverin. Biltemasta sain vihdoin haettua pyörään uuden renkaan ja kumin. Päästään Wäiskin kans pyöräilemään. Poitsu alkaa saada vähä jo painoa, joten pakko saada reippaampaa liikettä siihen! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti