Google+ Followers

maanantai 15. syyskuuta 2014

VerijälkiPitkään on tullut ajateltua, että pitäisi kokeilla Ronin ja Wäinön kanssa jälkeä, mutta tähän mennessä en ollut saanut aikaiseksi. Nyt päästiin vihdoin lauantaina kokeilemaan ja se oli aika kivaa - hirvikärpäsiä lukuunottamatta.

Mentiin Miran ja yhden toisen kaverin kanssa meidän lähimetsään. Siellä on aika kivat maastot jälkeä ajatellen, eikä muita häiriötekijöitä. Kokeiltiin ensin "pussiruuan" kanssa jälkeä, mutta meidän koirilla se ei oikein onnistunut. Mutta toisaalta pojat ei vielä tienneet, mitä kuuluu edes tehdä. Toisen kaverin koissulla "pussiruualla" onnistui ihan hyvin. Sitä pari kertaa kokeiltua vaihdettiin verijälkeen.

Ääni muuttui kellossa, kun vaihdettiin "pussiruoka" vereen ja kanankauloihin. Ensin vähän ihmeteltiin jäljen alussa, mitä pitäis nyt tehdä, mutta kun pojat sai hajusta kiinni, niin meni hienosti. Erityisesti Wäinö keskittyi todella hyvin ja oli tyytyväinen lopussa häämöttävään palkkaan, kanankaulaan. Lopetettiin hyvissä ajoin, niin kauan kun molemmilla meni hyvin. Sen jälkeen käytiin vielä metsässä lenkillä ja pojat pääsi riekkumaan narttukoiran kanssa.

Ehdottomasti kokeillaan tätä vielä uudestaan, kun meni niin hyvin! :) Ja veren kanssa kokeillaan ensikerrallakin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti