Google+ Followers

torstai 25. syyskuuta 2014

Lämmintä talven varalleSyksyistä ilmaa on jatkunut jo jonkin aikaa ja kylmä tuuli on tullut tutuksi. On saanut pukea hyvin päälle, että tarkenee mennä koirien kanssa käpsyttelemään ulos. Toissapäivänä saatiin jo esimakua lumesta, rakeiden muodossa. Lunta ei onneksi vielä, eivätkä rakeetkaan kauaa pysyneet maassa. Kun ilmat tästä vielä viilenevät, niin villasukat pääsevät lämmittämään ainakin minun jalkojani.

Kaapistani löytyy jos jonkinmoisia villasukkia - niin nilkkapituisia kuin "normaalin" mittaisiakin. Pitkään olen kaivannut polvenmittaisia sukkia. Ne lämmittäisivät niin mukavasti ilmojen viiletessä tai jos muuten vaan on viluinen olo. Kirjoitinkin jo siitä, että sain toisen sukan valmiiksi. Mittaa sukilla on juuri polven alle asti. Nyt on toinenkin sukka valmiina, joten ei haittaa, vaikka kylmät ilmat tulisivat jo pian.
Seuraavaksi projektiksi olin ajatellut ottaa virkatun pyöreän maton, mutta katsotaan, kuinka sitä ehtii. Aloitimme pikkumakkareiden rempan purkamalla kaapit huoneiden välistä ja sen remontin kanssa saa varmasti hyvin ajan kulumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti