maanantai 18. elokuuta 2014

Woollandia - Lampaita ja koirakavereita


Turussa yövyttyä lähdettiin aamusella ihanan hotelliaamupalan jälkeen ajelemaan Somerolle, Woollandiaan. Siellä odotti 20 koirakkoa, joista suurin osa tuttuja ja muihin sitten tutustuttiin. Ei ollut montaa minun ja siskoni lisäksi, jotka eivät olleet kokeilleet paimentamista. Kannatti tulla kokeilemaan, sillä se oli super kivaa! Kameran tietysti unohdin kotiin, mutta onneksi siellä oli monia, joilla oli kamera mukana ja saatiin paljon hyviä kuvia muistoksi!
Kolme kertaa kaikki koirakot ehti käydä paimentamassa. Ensimmäisellä kerralla Roni haukkui paljon ja katseli paljon kaikkea muuta kuin lampaita. Välillä leikittiin aitauksesta löytyneellä kepilläkin ja purettiin turhautumista. Lampaista kiinnostuessa hirveästi kehuja. Kerralla oltiin max 10 min paimentamassa ja pyrittiin lopettamaan paimentaminen onnistumiseen. Joka kerta Ronilla meni paremmin tuntui että jo vähän ymmärsi, mistä siinä oli kyse. Mahtava poika! ♥  En malta odottaa, että päästään taas uudelleen kokeilemaan.

Paikalla oli Ronin sisaruksia ja siskon koiran Bacchuksen kaikki sisarukset ja paljon muita Willaisia :) Tässä vähän jotain kuvia.


Roni olisi kovasti halunnut tutustua lähemmin Bacchuksen siskon Rinnan kanssa, mutta Rinna ei ollut oikein samaa mieltä.
Samalla Roni teki tuttavuutta oman siskonsa Vennin kanssa. :)

Sopiva ilma sattui paimennuspäivälle. Välillä paistoi aurinko, välillä vähän piskotteli ja väliin vähän taas pilvistä. Onneksi ei ukkonen osunut kohdalle, että Ronin tarvinnut sitä jännitellä. :)

Ps. Sovittiin suullisesti jo seuraava paimennuspäivä keväälle. Sitten otan kyllä Wäinönkin mukaan! :)

Pps. Kiitos kuvaajille mm. Marja Pakkanen, Tuula Tanskanen, Eeva Kajan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti