Google+ Followers

keskiviikko 27. elokuuta 2014

Syksy tekee tuloaanMitä mieltä te olette, onko vielä kesä vai tuntuuko jo syksyltä? Mistä tietää, että syksy on pikku hiljaa tulossa? Mielestäni syksy on jo selvästi tekemässä tuloaan, sen vaan tuntee monista asioista.

Syksyn tullessa ei aluksi tiedä, mitä pukisi päälle. Aamut ja illat ovat viileitä ja päivällä saattaa olla lämmin. Nyt ollaan jo siinä pisteessä, ettei päivisinkään ole kovin lämmin. Lähinnä sataa ja on pilvistä ja tuulista. Tekee mieli pukea takkia ja huivia päälle ja vetää iltaisin villasukat jalkaan tai käpertyä sohvalle viltin alle. Iltaisin on jo niin pimeää, että voi laittaa kynttilöitä palamaan. On aika kaivaa kutimet esiin ja jatkaa keväällä kesken jäänyttä villasukkaa. Saisikohan sukkaparin valmiiksi ennen talven tuloa? Tuli myös hinku opetella virkkaamaan mattoa. En edes muista koska olen viimeksi virkannut, ikinä en ole mattokudettakaan käyttänyt. Onneksi töissä on työkaveri, joka lupasi näyttää, miten mattoja virkataan! Ohjeitahan löytyy jos monenmoisia, tulostelin jo muutamia, jotka miellyttivät silmää. Siitä lisää, kun innostun sitä tekemään.

Syksyn tullen sisustusinto kasvaa. Siitä ne miehet tykkää niin hurjasti, yrittävät kovasti ymmärtää. Nahkasohvan ostoa ollaan mietitty jo siitä asti, kun muutettiin M kanssa yhteen. Ne ovat vain niin kalliita, että ollaan siirretty sohvan ostamista, koska meillä on aina ollut sohva valmiina. Ehtoina on EI divaani, eikä irtoavat tyynyt. Ollaan (tai minä ainakin) menetetty totaalisesti hermot sohvatyynyjen valumiseen. Aika ärsyttävää myös sohvan vaalean kankaan tummuminen, kun noita koiria on, joilla on lupa olla sohvalla. Nyt työkaveri on hankkimassa uutta sohvaa ja heillä on tumma nahkasohva, joka olisi tarjolla. Onneksi M oli heti samaa mieltä, että ostetaan ihmeessä! Kaupanpäälle saataisiin myös kaksi yhdenistuttavaa "sohvaa". Siitä se ajatus sitten lähti. Nyt tekisi mieli ostella kaikenlaista, vaikka pitäisi yrittää säästää rahaa. Katsoin jo tarjouksessa olevaa lamppuakin meille olkkariin. Hups, hintaa ei ole kuin 179€ ja siitä -25%. Olenhan nyt kituutellut jo riittävän kauan ilman jalkalamppua, joten eikö olisi jo aika sellaisellekin ;) Ja palatakseni sohvaan.. jotta saataisin työkaverin sohva meille, olisi pakko lähteä hänen kanssaan Ikeaan katselemaan sohvia ym, että heille saataisiin uusi sohva vanhan tilale. Sieltä ei varmasti jäisi mitään käteen ;)

 

Ihanaa jo pian alkavaa syksyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti