Google+ Followers

perjantai 15. elokuuta 2014

Taiteiden yö

Vaasassa oli 7.8 Taiteiden yö ja siitä vähän jo kirjoittelinkin. Oli tarkoitus ottaa paljon kuvia ja kierrellä joka paikassa. Wäinönkin kanssa olin ajatellut mennä mätsäriin. Ei mennyt ihan nappiin, torstaina nimittäin satoi ja ukkosti - taas.

Puolen päivän aikaan oli vielä hieno aurinkoinen ilma. Mentiin Miran ja Merin kanssa Vaasa picniciin istuskelemaan ja kuuntelemaan laulua ja muuta ohjelmaa. Wäinö oli mukana hengailemassa ja maistelemassa viinirypäleitä.
Merin mentyä töihin mentiin Miran kanssa hetkeksi koirapuistoilemaan. Muita siellä ei ollut, joten Wäinö tylsistyi siis äkkiä. Vähän alkoi tihutella vettä ja ukkostaa, joten ei kauaa oltu koirapuistossa. Jyrinän ja salamoinnin väli pieneni koko ajan ja alkoi tulla vettä kovempaa, joten mentiin autoon istuskelemaan ja mietiskeltiin vaihtoehtoja. Tultiin siihen tulokseen, että maha kurnii, joten vietiin Wäinö porukoiden luo ja mentiin syömään Thai-ruokaa. Niiin hyvää, varsinkin nälissään ollessa. Riisiä ja friteerattuja kanapalleroita. Nams! Tän jälkeen oli hyvä jatkaa matkaa.
Klo 18-19 mennessä sade hellitti, joten mentiin takaisin keskustan suuntaan. Käytiin ensin katsomassa oliko mätsärissä ketään. Itse en sitten Wäinön kanssa vaivautunut menemään ukkosen takia. Muutenkin pyöritty paljon näyttelyissä, niin eiköhän Wäinö pärjää ihan hyvin ilman tätä treeniä. Oltiin kuitenkin hetki katsomassa mätsärin etenemistä ja mentiin sitten pyörimään torin lähettyville. Siellä oli jos jonkinmoista myyntikojuista bändeihin ja tanssijoihin.
Random.


Viimeisenä käytiin vielä katsomassa yhden tutun ottamia mustavalkokuvia. Sen jälkeen koira mukaan porukoiden luota ja vauhdilla kotiin. Seuraavana aamuna oli edessä tuplavuoro.

Ensi vuonna toivottavasti vapaata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti