Google+ Followers

perjantai 29. elokuuta 2014

Kronvikin ranta


Heinäkuussa käytiin kavereiden kanssa Kronvikin rannassa syömässä. Siellä on Mollans-niminen ruokapaikka, josta saa mm. hamppareita, makkaraperunoita ym. Ruoka on niiin hyvää, harmi kun paikka on auki vain kesäisin. En ole käynyt rannalla uimassa, mutta nähnyt muiden menevän veteen. Vesi on matalaa todella pitkälle asti, joten aika hyvä paikka lapsille - ja koirille. :DMiira jää vähän puun varjoihin, ei siis mustaa silmää ;)
Miran XXL-hampurilainen, itse söin näläntappajan, josta puolet toin mukana kotiin, kun niin iso annos! :D

Toissailtana käytiin Miran ja koirien kanssa rannassa taas. Harmi kun ei ollut käteistä mukana, sillä Mollans oli vielä auki! Kyllä näytti eriltä kuin yllä olevissa kuvissa. Oli kylmempää, tuulisempaa ja värittömämpää, pimeämpää. Heiteltiin koirille vähän keppiä rannalla ja ne kahlasivat veteen sitä hakemaan ja saivat hepuleita hiekalla.  Työkaverin mukaan muutkin käyvät siinä koirien kanssa, joten uskallettiin itsekin mennä.

Rannan jälkeen käytiin vielä metsässä lenkkeilemässä. Mentiin Metsäkallion metsään, missä ennen asuttiin M kanssa. Roni vieläkin tunnistaa paikan ja selvästi näyttää Wäinölle reittiä, jonne mennään. :D Ihana, siellä ollaankin Ronin kanssa menty paljon!

Niin vaan viikonloppu taas alkaa ja minua työt kutsuu. Tänään menen vielä iltavuoroon, huomenna tuplavuoroon ja sunnuntaina vielä aamuvuoro. Hyvää huvilakauden päättäjäistä/venetsialaisia niille, jotka sitä viettävät. Olkaa varovaisia rakettien kanssa, mieluiten ei niitä ollenkaan, ettei Ronin tarvitse kotona pelätä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti