keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Pakkausta ja stressiä

Kesäloma on alkanut ja edessä pakkaamista Viron näyttelyreissulle. Kesälomallahan ei kuuluisi stressata mitään, mutta pakkaaminen on aina yhtä stressaavaa. Tuleeko kaikki varmasti mukaan, unohtuuko jotain tärkeää, mitä ei voi ostaa. Huomenna onneksi ehtii vielä pakkailla lisää ja tarkistaa, onko kaikki tärkeimmät asiat mukana.

Aikataulu ei onneksi ole niin tiukka, sillä huomenna menen vasta Hyvinkäälle yöksi ennen Viroon lähtemistä. Hyvinkäältä ei ole sitten niin pitkä matka perjantaiaamuna lähtevään laivaan. Nyt ehtii siis nauttia lasin viiniä ja pakkailla tavaroita mukaan.

Tärkein on tietysti se, että muistan ottaa koiran, näyttelynumerot, passin ym mukaan. Itselle tietysti tärkein lompakko - sillä pääsee jo pitkälle. Eli ehkä ei pitäisi stressata turhaan, saahan sitä matkan varrelta ostettua vaikka mitä :) Katsotaan unohdanko pakata tabletin mukaan. Sitten ei ainakaan tehdä päivityksiä tänne tai facebookiin näyttelyn tuloksista. Jännityksellä niitäkin jo odottelen, kun tuntuu, että Wäinö on jo niin karvaton joistakin kohdista. Tuota karvaa kun on lähtenyt jo vaikka kuinka kauan tuppoina.

Ehkä se stressi häviää huomenna, kun lähden kotoa ajelemaan Hyvinkään suuntaan. Sitten vaan kauppaan, jos jotain unohtui ottaa mukaan. Ja pitäähän sitä jättää tilaa, jos matkalta sattuu jäämään jotain käteen. Ainakin sain jo käskyn ostaa paluumatkalla juotavaa, Viroon kun kerran mennään.

Tän reissun jälkeen aion viettää stressitöntä kesälomaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti