maanantai 28. heinäkuuta 2014

Matkailu ja Hippiknik

Perjantaina lähdin käymään Pietarsaaressa mummun ja vaarin luona. Mummu oli tehnyt hyvää ruokaa ja tietysti kokonaisuuteen kuului herkullinen jälkiruoka kahvin kera. Ehdin olla muutaman tunnin Pietarsaaressa, kunnes lähdin illemmalla ajelemaan Karstulaan siskoni luo. Siitä oli lyhyempi seuraavan päivän Saarijärven koiranäyttelyyn Wäinön kanssa.

Illalla käytiin siskoni kanssa vielä ihanalla iltauinnilla läheisellä uimarannalla. Rannalla oli kolmentason hyppyrit ja kaikki, mutta tuli hypättyä vain laturilta veteen ja uitua ympäriinsä. Päivä oli ollut lämmin, joten viileä vesi teki terää. Viileys kuitenkin unohtui palattuamme siskoni asunnolle, asunto on kuin pätsi! Vaikka tuuletin oli yön päällä, heräsin yöllä pari kertaa niska ja selkä aivan hiessä. Huh, luulin että meillä oli kuuma, mutta se ei kyllä vedä vertoja siskoni asunnon lämmölle. Onneksi aamuyöstä asunto oli ehtinyt vähän viiletä ja sai paremmin nukuttua.

Uuteen päivään heräilin jo klo 7. Oli ihana nousta ja päästä ulos viileämpään. Siihen aikaan aurinko ei ollut vielä ehtinyt lämmittää ilmaa, vaikka myöhemmin ulkolämpötilakin oli +32. Jos ei olisi ilmastoitua autoa, olisin mennyt uimaan näyttelyn jälkeen. Wäinön tulos näyttelyssä oli JUN ERI2, sa:ta ei jaettu tällä kertaa junnu-uros luokassa. Vaihteeksi sellainen hampaankoloon jäävä tilanne ensimmäiseksi tulleen koiran ja Wäinön välillä, mutta ehkä ei siitä tällä kertaa enempää. Ehkä voin mainita sen verran, että tuomari tykkäsi enemmän soopeleista, eikä kokonaisuutta taaskaan katsottu. Mutta Wäinöllä meni hienosti ja kantoi häntää niin kuin pitää! :)

Näyttelyn jälkeen lähdin ajelemaan kotia kohti ja heitin koirat mökille porukoille hoitoon ja lähdin itse kavereiden kanssa illan Hippiknik-tapahtumaan. Tapahtuma järjestettiin toista kertaa Vaasan Hietskussa ja tapahtuman tarkoituksena on kerätä porukkaa piknikille kuuntelemaan sinne järkättyjä bändejä. Oli yllättävän hyviä bändejä soittamassa, enkä ketään heistä ollut kuullut aiemmin. Ensi vuonna taas uudestaan! :)

Lähdettyämme Hietskusta haettiin syötävää ja käveltiin M kanssa porukoiden luo yöksi (7 km). Matkalla poikettiin yöuinnille, ja vihdoin sain tänkin kokea. Mutta olin valmistautunut tähän jo etukäteen jättämällä bikinit mekon alle! ;) Oli mukavan viileää yöllä kävellä kotiin ja merivesi oli yllättävän lämmintä. Kylmä ei päässyt kuitenkaan tulemaan missään vaiheessa, sen verran lämmin ilma oli.

Sellainen viikonloppu tällä kertaa. Lomaa jäljellä vielä perjantaihin asti. Lauantaina jo työt kutsuvat ja kuukausi on kulunut. Ollut ihana lomailla kokonainen kuukausi!

Lämmintä alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti