torstai 31. heinäkuuta 2014

KesälomaherkutteluaNyt on kulunut kuukausi siitä, kun jäin lomalle. Vielä tämä ja huominen lomaa ja  paluu arkeen voi alkaa. Jääkö sen mukana myös herkut pois ja alkaa rahansäästökausi?

Lomalla en ole yhtään miettinyt, mitä syön, kunhan vatsa on täynnä, tai toisin sanoen on välillä ähky olo! On tullut syötyä kevyemmin joinakin päivinä, mutta mukaan mahtuu päiviä, jolloin on syöty hyvää ruokaa ja jälkiruokaa päälle. Jälkkäriksi on syöty muun muassa lättyjä, pannaria, vadelmarahkaa, juustokakkua ja mitälie muutakin. Eihän näin nyt voi jatkua enää loman jälkeen, vai voiko?

Nyt en ole hetkeen oikeastaan miettinyt tarkkaan, mihin rahojani käytän. Jos jotain tekee mieli (muutakin kuin ruokaa ;) ), niin olen sen usein ostanut. Alkaa tuntua, että rahat loppuvat kesken, joten jonkunlaista säästösysteemiä täytyisi järjestää - heti loman loputtua. Pikkumakkarit olisivat nimittäin vielä remppaamatta ja niillekin kutkuttaisi jo tehdä jotakin.

Salikortissa oli vuoden sopimus, joten se on elokuun loppuun asti voimassa. Ehkä nyt kun työt alkavat voisin ottaa itseäni niskasta kiinni ja mennä myös salille viimeisiä kertoja. Jos joskus kutkuttaa taas uudelleen päästä salille, niin saahan kortin  taas hankittua. Nyt vain tuntuu, ettei ole riittävästi motivaatiota sitä pitää. Siinäkin säästää jo 59e kuukaudessa/ 708e vuodessa! Eli hyvillä mielin pidän vähän taukoa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti