perjantai 11. heinäkuuta 2014

Loman tuntua

Tänään tuntui jo siltä, että kesälomalla sitä ollaan. Aamulla sai nukkua ilman herätyskellon hälytystä ja ylös noustua oli hyvin aikaa syödä rauhassa aamupalaa. Myöhemmin menin kampaajalle ja sain ihanan kesätukan! Kaksi vuotta sitten leikkasin vähän saman mallisen (kuvia), ehkä aavistuksen lyhyemmän, ja tykästyin malliin silloin. Ei mennyt kuin kaksi vuotta, kun aloin kaivata vaihtelua jälleen pitkäksi kasvaneeseen pehkoon. Viime kerrat olen tavannut värjätä hiusten värjäyksen ja leikkauksen ohessa myös kulmat. Nyt kulmat siis aika tummat vielä toistaiseksi. Tällainen oli lopputulos:
M oli tänään paikannut mun mummiksen takakumin, joka ollut jo vuoden nojailemassa meidän seinään korjaajaa odotellen. Jostain kumman syystä en saanut paikattua sitä sitten viime kesänä ja tänä kesänä ei vielä ehtinyt käydä mielessäkään. Tottakai lähdin nyt sitten iltasella sitä testailemaan, kun ei enää ollut niin kuuma. Juuri sopiva ilma lähteä koirien kanssa pyörälenkille.

Menin ensimmäistä kertaa koirien kanssa pyörällä ja nopeasti pojat vaan oppi kulkemaan nätisti pyörän vierellä. Alkumatkan narun päässä, mutta kun päästiin talojen ohi, niin saivat jolkotella vapaana menemään :) Noin tunnin mittainen lenkistä tuli ja pojat oli ihan poikki lenkin jälkeen.
Tästä olisi tarkoitus ottaa tapa. Kasvattaja suositteli Wäinölle joka toinen päivä 45 min pyörälenkkiä ja joka toinen sitten reipasta metsälenkkiä. Tossahan tulis lenkkiä, kun tähän kohtaan pyöräiltäisiin ja siitä jatkettaisiin metsään. Alla olevassa kohdassa oltiin hetki hengähtämässä kohdassa, johon yleensä jätetään auto kun tullaan metsään lenkkeilemään. Tänään vain lepäiltiin tässä ja jatkettiin vielä jonkin matkaa hiekkatietä eteenpäin ja vielä takaisin kotiin. Lenkki oli noin 8 km pituinen. Pojille, ehkä turhan pitkä näin alkajaisiksi? Ainakin olivat aivan puhki lenkin jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti