Google+ Followers

torstai 1. toukokuuta 2014

Vaasan kv-näyttely 26.4

Lauantaina suunnattiin Wäinön kanssa ensimmäisiin virallisiin näyttelyihin Vaasan Botniahalliin. Kasvattaja laittoi Wäinön pikaisesti näyttelykuntoon ennen kehään menoa (itse kun saavuin paikalle viime tingassa!). Itsellä alkoi pienehkö jännitys, kun Wäinö on niin lupaava kaveri, niin kasvattaja vei Wäinön kehään. Kehässä sujuikin mahtavasti ja Wäinö sai ERIn ja oli JUK1 ja sai vielä SA:n. Odoteltiin siinä paras uros kehää ja kasvattajan kanssa keskusteltiin siitä, ettei pidä odotella liikoja, että noin nuori koira pärjäisi kehittyneiden urosten rinnalla kehässä. Niin vaan Wäinö kuitenkin hivutti itsensä kakkospaikalle eli oli PU2 ja sai VARASA:n. Olin Wäinön saavutukseen super tyytyväinen!

Tuomarin Delmar Sean arvostelu:
 "Nice clean head shape. Well filled foreface. Excellent front. Good developed body for this age. Correct topline. Good angulation in the hind quarters. Excellent outline and type."

Wäinö oli ensimmäistä kertaa häkissä ja ei ollut siitäkään moksiskaan. Wäinö niin tykkää näyttelyistä, kun siellä tarjoillaan herkkuja vähän väliä. Häkissäkin nakki tarjoilu ja kaikki!
Jäätiin vielä odottelemaan, minkälaisia tuloksia kasvattajan muut koirat saavat, että päästäänkö vielä kasvattajaluokkaan, jonka kasvistäti oli ilmoittanut. Neljä koiraa saikin ERI:t ja näyttäydyttiin kaikki vielä kertaalleen kehässä. Tuomari tykkäsi hurjasti Carnoustie's koirista ja antoi paljon kehuja! :)Perjantaina Wäinö lähtee kasvattajan matkaan Tampereelle ja Harjavaltaan kahteen eri näyttelyyn. Nyt jännitellään, millaisia tuloksia sieltä tulee! :)


Ps. Hyvää vappua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti