tiistai 6. toukokuuta 2014

Harjavalta RN & Tampere KV

Perjantaina Wäinön kasvattaja haki Wäinön mukaan näyttelyreissulle Harjavaltaan ja Tampereelle. Wäinö oli kuulemma tosi reipas kaveri ja jaksoi hyvin, vaikka olikin kahtena päivänä näyttelyt. Ihan hyvin tuloksinkin tultiin takaisin kotiin. Wäinö vähän vajaa 11kk, joten junnuluokassa vielä mennään.


Lauantaina 3.5 oli ulkosalla ryhmänäyttely Harjavallassa. Tuomarina oli Zorica Salijevic Ruotsista ja oli aika tiukka arvosteluiden suhteen. Wäinö oli junnuista ainut, joka sai ERI:n ja sijoittui junnujen ensimmäiseksi. SA:ta ei kuitenkaan tullut, joten paras uros kehään ei päästy. Hyvin meni silti! :) Erin saatua Wäinö osallistui vielä kasvattajaluokkaankin.

Tuomarin arvostelu: "Correct head with good pigmentation. Well developed body. Good angulation. Nice movement. Nice temperament."


Sunnuntaina 4.5 sisätiloissa kansainvälinen näyttely Tampereella ja tuomarina Rekiranta Paula. Wäinö sai ERI:n ja oli junnujen ensimmäinen ja sai vielä SA:n. Paras uros kehässä ei kuitenkaan sijoittunut, mutta ainakin sinne pääsi näyttäytymään! :)

Tuomarin arvostelu: "10kk. Tyypiltään erinomainen tasapainoinen nuori uros, jolla kauniit ääriviivat ja hyvin kehittynyt runko. Hyvät pään linjat. Hieman haja-asentoiset korvat. Hyvät silmät. Hyvä kaula. Tiivis ylälinja. Hieman niukasti kulmautunut edestä, hyvin takaa. Hyvät sivuliikkeet, edestä astuu hieman ristiin. Kaunis karvapeite."


On tuo Wäinö ihme koissu, kun noin hyviä tuloksia vetelee. Tuosta kun vähän vielä kasvaa, niin ehkä voisi olla mahdollisuuksia sijoittua paras uros kehässäkin. :) Kiitos kasvistädille trimmailuista ja harjailuista ja Satulle Wäinön esittämisestä! :)


Kuvannut Tuula Tanskanen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti