perjantai 2. toukokuuta 2014

Home is home

Oltiin evakossa porukoiden luona vajaa viikko, kun meille laitettiin uutta lattiaa. Muuten ei olisi niin pitkäksi venynyt, mutta väliin osui tietenkin viikonloppu. Lattian alustaa piti tasotella, joten sen kuivuminen otti aikaa, mutta itse lattian asentaminen meni kuitenkin nopeasti. Nyt ollaan taas kotona ja ihanan uuden lattian omistajia, ja seinien laittaminen jatkuu.

Tapetti meillä on jo hankittuna, joten hain keskiviikkona maalin muille seinille. Vaikean pohdinnan jälkeen väriksi valikoitui Höyhen. Onneksi otin K-Rautaan mukaan palan lattiaa ja kyseistä tapettia heiltä sattui löytymään yksi rulla. Se helpotti kummasti maalin valintaa, vaikkakin haastavaa se silti oli. Nyt on ensimmäinen kerros maalia seinässä ja toivottavasti viikonloppuna ehditään laittamaan toinen ja tarvittaessa kolmaskin kerros. Ensimmäisen kerroksen jälkeen näytti kyllä jo aika hyvältä! :)

Palatakseni vielä porukoitteni luona asumiseen, meidän koirien lisäksi meillä oli kavereina kaksi kissua, Lilo ja Killi, jotka eivät oikeen tykänneet meidän koissuista. Joskin viikon aikana he tottuivat aika hyvin toisiinsa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti