tiistai 20. toukokuuta 2014

It's getting hot in here

Sunnuntaina oli virallisesti ensimmäinen kesäpäivä! Aurinko paistoi täydeltä teholta ja oli ihanan kuuma pitkästä aikaa. Terassilla oli yli 30 astetta lämmintä ja tuuli joka välillä kävi oli mukavan lämmin sekin. Täydellinen hetki lukea kirjaa hetki terassilla. :)

Tänään aamulla ja päivällä oli samanmoinen ilma, joskin vähän kostempi, ukkonen teki tuloaan. Ehdin kuitenkin hetken nauttia auringosta ja paahteesta ja jopa selkä ehti saada vähän punaa itseensä, kun innostuin selailemaan lehtiä.


Koirilla oli vähän lämpöset oltavat kaiken karvansa kanssa ja makoilivat painien jälkeen lähinnä puun varjossa tai terassin pöydän alla. Laitoin koirat välillä sisällekin, kun siellä vähän viileämpi ja palkaksi sain oksennukset karvamatolle! Ei muutakuin karvamatto suihkuun ja harjalla ja paljain varpasin matonpesua.

Wäinöllä on välillä tapana tehdä pikku pahuuksia. Kaivaa muun muassa kuoppaa puskan viereen ja juuristoon ja repii puskan oksia irti. Toinen suuri herkku on viime kesän lopulla istutettu siskolta ja sen mieheltä tuparilahjaksi saatu omenapuu. Puu on ottanut vähän osumaa tässä kevään mittaa.

Koirat ovat tehneet kovalla vaivannäöllä polkuja meidän nurmikolle ja niissä kohdissa ei kasva enää nurmikkoa. Jostain kumman syystä hepuloivat ja juoksevat rinkiä aina samoista kohdista, joten tänään laitettiin vähän multaa ja nurmikonsiemeniä niihin kohtiin. Saatiin ukkos sadekuurokin kuin tilauksesta, eikä tarvinnut kovin paljoa itse kastella nurmikkoa.


Nyt kun ulkona viilenee, niin sisällä sen sijaan tuntuu kostean lämpöiseltä. Hyvä mennä nukkumaan ja kuvitella olevansa ulkomaan lämmössä.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti