maanantai 14. huhtikuuta 2014

Mätsäri x 2

Vaasan kv-näyttelyt lähestyy ja tarkoituksena olisi saada Wäinö näyttelykelpoiseksi ennen sitä. Haukkumiset kehän laidalla ja iloloikat kiertäessä ympyrää kehässä pitäisi yrittää saada pois. Vielä näitä vähän ilmeni turhautuessa, joten lisää treeniä tarvitaan! Perjantaina kaunistauduttiin ja pääsi Ronikin pienen puunauksen alle, vaikkei päässyt näyttelemään.


Lauantain mätsäri oli Vaasan ABC:n parkkipaikalla, eikä osallistujia ollut hurjasti, joten vauhti oli melko ripeä. Wäinö ei siis ehtinyt turhautua kovasti, vaan pientä haukkumista havaittavissa kehän laidalla. Mira pääsi esittelemään Wäinön, että saa vähän tuntumaa poikaan kehässä. (Pitäisi muuten opettaa Wäinö häkkiin odottelemaan vuoroaan, sillä kasvistäti näin tulee tekemään, koska useampi koira... huh, katotaan mitä siitä tulee!) Kehässä Wäinö käyttäytyi  hyvin ja oli punaisten neljäs. Punaisia oli muistaakseni 9 kpl. Wäinö siis 10kk ikänen eli pennuissa vielä.

Seuraavana päivänä kiidettiin kiireellä Maalahteen mätsäriin, otin Roninkin mukaan, mutta hän sai jäädä takaluukkuun odottelemaan. Tänään oli mun vuoro esitellä Wäinö ja en tiedä oliko siitä johtuen sitten Wäinö rentoutuneempi kehässä ja ympyrää mentäessä teki muutamatkin ihanat iloloikat eikä lopettanut, vaikka nyppäsin narusta ja pysäytin vauhdin ja jatkoin matkaa. Ehkä Wäinön kohdalla olisi siis parempi, että joku muu esittää sen kuin minä. Ehkä Mira haluaa esittää Vaasan näyttelyssäkin, jos ei ala mun esittämänä sujua ;) Harjottelussa ja kehässä pitäisi vaan muistaa, ettei minkäänlaista katsekontaktia, ettei vaan tulis noita iloisia hyppelehtimisiä! Nämä iloloikat oli siis punaista ja sinistä nauhaa jaettaessa. Sitten kun mentiin sinisten kehään, Wäinö ei enää hyppinyt, mutta tuomari muisti hyppelehtimisen ja kätellessä sanoi, että miettivät kauan ottavatko Wäinön neljän parhaan joukkoon. Näin tällä kertaa. Mutta harjoittelun kannalta me nuo mätsärit otetaan, tulokset on vaan kiva lisäplussa! :D
Sisko tuli myös sunnuntain mätsäriin Bacchuksen kanssa ja niillä meni hyvin! Bacchus oli Sin1 ja BIS5! Onnea hurjasti! <3 Lauantaina Bacchus oli meillä kaunistautumassa.Vielä on tulossa pääsiäismaanantaina mätsäri, jonne Mira lupasi Wäinöä viedä, kun itsellä kuluu koko päivä töissä. Tulevana lauantainakin olisi mätsäri Kauhajoella, mutta voi olla, että meillä aika kuluu remppaillessa, saa nähdä :) Meidän lähellä olevalle hiekkakentällekin olisi vielä tarkoitus mennä harjoittelemaan kehässä kulkemista ja tyylikästä seisomista, seisominen onneksi sujuu aika hyvin. Nyt treenataan niin, ettei kasvistädin tarvi hävetä, kun vie toukokuun alussa Wäinöä kahteen näyttelyyn.

 

Pojat toivottelee hyvää alkanutta viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti