Google+ Followers

perjantai 11. huhtikuuta 2014

Pientä pintaremonttia

Siitä asti, kun muutettiin, oon halunnut vaihtaa täällä tapetit ja lattian vähän enemmän oman näköiseksi. Nyt sitten tässä alku vuodesta tilattiin uus lattia ja lattia tuli viime perjantaina. 700 kg uutta lattiaa ja listoja kannettu sisälle odottelemaan asennusta.


Lattia on vinyyli korkkia, vanhan lankun näköistä, kuten kuvasta näkyy, aika vaalea, harmahtavan rusehtava väriltään. Kauan mietittiinkin, mikä olisi se oman värinen lattia. Nyt en malta odottaa, että lattia saataisiin jo asennetuksi! Joutuu odottelemaan vielä reilun viikon verran, että saadaan lattia paikoilleen. Palkattiin asentaja, joka tulee tasottamaan lattian ja asentaa uuden lattian paikoilleen. Tilattiin lattiaa niin, että se riittää koko asuntoon, mutta laitetaan aluksi eteiskäytävään, olohuoneeseen ja keittiöön. Edessä on siis pakastimien sulattamista, että saa lattian myös sinne alle. Kaksi makuuhuonetta saa lattiansa vähän myöhemmin.

Tapettia oon miettinyt kans hurjan kauan. On se vaan vaikeeta yrittää valita sellainen tapetti, jota jaksaisi katsella sitten vähän kauemminkin kuin yhden vuoden. Tapetit näyttävät niin eriltä seinällä kuin kaupassa. Löysin kuitenkin tapetin, joka näytti kivalta yhdessä blogissa ja päätin valita sen. Ei aivan valkoinen, mutta kuitenkin vähän jotain kuviota. Oon ollut niin epävarma siitä, minkälaisen haluaisin - tiedän kuitenkin mitä EN halua, joten täytyi kai vain odotella sitä oikeaa kohdalle! :D Tapettia laitetaan kuitenkin vain yhdelle seinälle ja maalia muualle. Vielä pohdinnassa, minkä värinen maali tulee muille seinille. Olisiko se sitten valkoinen, vaaleanharmaa tai jokin muu vastaava, vaalea kuitenkin.

Alla olevissa meidän kaunis vanha tapetti, josta "jouduin" luopumaan eli toisin sanoen VIHDOIN päästiin siitä eroon! Parissa kuvassa vielä tapettia jäljellä, mutta nyt on saatu kaikki tapetit revittyä.
Tiedän, meillä on sotkusta, mutta haluttiin jotain ennen ja jälkeen kuvaa, joten tässä nyt ne ennen kuvat.


Tälle oikealla olevalle seinälle ajattelin tapetin ja muuten sitten maalata. Tapetiksi valitsin K-raudasta Kuitutapetti Eco White 1036. Katotaan nyt vielä, miltä se näyttää kaupassa, mutta ainakin Home White Home -bogissa se näyttää hyvältä ja tykästyin siihen! :) Alla olevassa kuvassa tapetti näyttää aika tummalta, mutta todellisuudessa vähän vaaleampi.

Tällaista täällä tällä kertaa! :)

2 kommenttia:

  1. Itsekin olen koittanut metsästää juuri tuota Eco white 1036- tapettia, mutta vaikuttaa siltä, että sitä ei enää valmisteta. Tai en ole ainakaan onnistunut löytämään sitä Lahden K-raudasta tai kyseisen firman nettisivuilta. Harmi! Juuri kun olin löytänyt täydellisen tapetin.. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin se oli tilaustapetti eli sitä ei voinut kävellä vain kauppaan ostamaan. Pystyisiköhän joku toinen K-rauta tilaamaan sitä ja toimittamaan Lahden K-rautaan? :) Koitappa kysäistä, eiköhän sitä vielä jostakin löytyisi?

      Poista