Google+ Followers

sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Wäinön eka mätsäri

Tänään oli eka mätsäri, johon Wäinö pääsi osallistumaan. Ikää kaverilla tulee 13.12 6kk. Wäinö ei juurikaan välitä muista koirista ja reippaasti tapittaa, missä nami on menossa. Jaksaa seistä vaikka kuinka kauan, eikä juurikaan turhaudu. Juostessa tulee muutamia iloloikkia, mutta kun muutamat kerrat juoksenneltiin edes takas niin loikatkin jäi aika vähiin. Sitä sais kuitenkin vielä treenata, koska juoksuvauhti ei ollut vielä kovinkaan kova, koska kovassa vauhdissa tuli herkemmin hyppyjä :) Mutta liikkui muuten kuulemma ihan hienosti.

Wäinö sai sinisen nauhan ja oli lopulta sinisten ykkönen. Jäätiin siis odottelemaan bis-kehää.

Vähän välillä seisottiin takajalat liian edessä tai leveästi namia havitellessa, mutta aika hyvin antoi asetella jalkoja, kun muisti pitää namin naaman edessä :D Kyllähän sitä seisomistakin ihan hyvä on vielä harjotella, mutta verrattuna Roniin, meni mun mielestä aika hienosti ekakertalaiseks!

Muutama kuva Bis-kehästä, jossa meni kans aika hienosti. Loppu vaiheilla ehkä vähän alkoi turhaututtaa se paikallaan seisoskelu. Varsinkin ku yritettiin saada kuva, jossa mua ei näy ja palkinnot näkyis kuitenki. Ei meinannu millään malttaa pysyä enää paikallaan, mutta ihan hyvä kuva saatiin. Kiitos siitä Miralle! :)

Tuloksena siis SIN1 ja BIS8! Aika hyvin ekaks kerraks.


(Btw, kuvassa mun uus ihana villapaita)

BIS8
Ja palkinnot :)

Seuraavaa mätsäriä odotellessa. Tammikuun 13. päivä Wäinö sais osallistua jo pentuluokkaan (7-9kk), mutta vasta 13.3 jälkeen aivan virallisiin näyttelyihin. :) Saa nähdä koska ekat oikeet näyttelyt tulee!

2 kommenttia:

 1. Se on kyllä niin suloinen! Tykkään tuosta merle-värityksestä ihan hirveästi.:) Meidän Nanastakin on tullut pikkuisen kirjava ja vaalean soopelin seassa on ihan mustaakin.

  Onnittelut mätsäristä! Meidän ei kuulemma kannata näytellä ennen kesää, sen verran bikineissä mennään.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna, mietin jo sillon Ronin kohdalla, että otanko trikin vai merlen ja päädyin trikkiin. Tiesin kuitenki vielä joku päivä ottavani merlen. Ne on vaan niin kauniita! :) Eikös Jarolla ja Leolla oo aika paljonkin tummaa ruskean seassa. Niin se turkki vaan muuttuu, varmasti ainakin soopeleiden kohdalla. :)

   Ronin kanssa ajattelinki pitää loppu vuoden vapaata näyttelyistä haiman takia, ettei liikaa stressaavia tilanteita. Mutta tietysti tuo bikinikuntoki aika suuri vaikuttava tekijä. :D Siinä huhtikuun tienoilla olis Vaasassa näyttely, toivotaan, että siihen mennessä olis vähän karvaa tullu.

   Poista