Google+ Followers

sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Joulumarkkinat

Tänään (tai oikeestaan eilen, eli lauantaina) kävin pyörähtämässä joulumarkkinoilla. Pääasiassa oikeestaan pyörin vaan ostoskeskuksen liikkeissä, kun torilla oli niin kylmä tuuli, ettei aivan siellä tarennu. Ehdin kuitenkin nähdä joulupukin. :)

Ensimmäisenä suuntasin Hemtexiin ihailemaan lamppua, jota olin käynyt jo aiemminkin kurkkimassa. Aivan ihastuttava lamppu, mutta aiemmin tuntui turhan kalliilta. Tänään ostoksista sai -25% loppusummasta pois ja ei ollut vaikea tehdä ostopäätöstä!
Löysin Vilan liikkeestä myös kaksi ale villapaitaa - pakko sanoa, että oon nyt aivan hullaantunu villapaitoihin. Ihania! Käteen tarttui myös alessa oleva musta mekko pikkujouluihin. Pikku lisänä ostin mekkoon vyön, ettei oo pelkästään vaan mustaa. Ens viikon viikonloppuna olis siis pikkujoulut tiedossa ja asu on hoidettu. Kenkiä vielä vähän mietin, mutta luulen tietäväni, mitkä laitan. Hiukset on enää ainut ongelma ennen pikkujouluja. Pitäis päästä kampaajalle, mutta en tiedä saanko enää ens viikolle aikaa varattua.. Etuhiukset on huonon mittaset ja juurikasvuaki on jo mukavasti. Katotaan joudunko ite värjäämään hiukset, jos vapaita aikoja ei oo.


Ps. Huomenna Match show ja mennään Wäinön kans sinne. Saa jännätä, kuinka menee :)

2 kommenttia:

 1. En yhtään ihmettele et oot tota ihaillu ja tosta haaveillu jo jonki aikaa.. nyt käy kateeks xD
  Ja mites tuo on mahdollista et ollaan molemmat nyt hullaannuttu villapaitoihin?!? ite ostanu viimesen kk sisällä niitä neljä :D siis uutta!!! minä.. ostanu.. vaatteita!!! ihmeiden aika ei ole ohitse.. xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ooki ihana lamppu! :) Villapaidat on niin mukavia ja lämpösiä - miten niistä vois olla tykkäämättä! Välillä sitä innostuu vähän shoppailemaan ;)

   Poista