Google+ Followers

tiistai 31. joulukuuta 2013

Blogitauko, Error ja uuden vuoden viettoa

Viime kirjotuksesta on jo parisen viikkoa. Tein koneeseen päivityksen ja sen jälkeen jostain syystä blogi on sanonut erroria. Aiemmin toiminut moitteettomasti, mutta nyt vähän väliä ruutuun tulee error, enkä tiedä miksi. Muiden blogeja kyllä pääsee lukemaan moitteettomasti, mutta jostain syystä oma blogi on se jota kone/tabletti ei yhtäkkiä tue.

Tähän väliin on mahtunut jos jonkinmoista tapahtumaa. Pikkujouluja, joululahjojen ostoa, paketointia, töitä, jouluruokaa, hyvää seuraa, koirien kanssa puuhastelua ja kaikkea mukavaa. Viime päivinä pimeys on ottanut vallan ja on iskenyt kauhea väsymys. Tietysti siihen on voinut vaikuttaa myös muutama huonosti nukuttu yö (myrskyisä ilma=Roni ei nuku vaan hyppii edestakaisin lattian ja sängyn väliä ja välillä pitää päästää ulos). Eilen töiden jälkeen otin 3,5h päikkärit , olin ehkä tunnin hereillä ja menin takaisin yöunille. :D Yöunien kesto oli ehkä noin 11h. Josko nyt taas jaksaisi ja saisi uutta virtaa.

.

.

.

Roni
Roni ja Wäinö


Katsotaan millä menestyksellä nukutaan ensi yönä, jos hirmuisesti ammuskellaan raketteja. Ostin Ronille jo eläinlääkäristä Calmex nimisiä kapseleita, joiden pitäisi vähän rauhoittaa. Annoin nyt aamupäivällä yhden kapselin ja ajattelin vielä illalla antaa kuuden aikaan toisen, jotta vaikutus kestää koko rakettien ammuskelun ajan. Vaikutus kapseleissa pitäisi olla noin 8h. Nyt vaan toivotaan, että kapselit toimii rauhoittavalla tavalla ja toivon ettei niillä ole vatsaan mitään sekaisin laittavaa vaikutusta :D Pitkä lenkki ennen ilta kuutta, verhot kiinni ja valot päälle ja tv/radio täysille, ettei kuulu ulkoa ääniä - ainakaan niin voimakkaasti. Wäinölle "rauhoituksena" toimii todennäköisesti pelkkä luu - poika kun on niin kovaa ruuan perään.

Olisi mukavaa pitkästä aikaa mennä katsomaan raketteja Vaasan rantaan, mutta taitaa olla turha toivo näiden koissujen kans. Niitä ei mukaan viitsi ottaa, muttei toisaalta jättää kotiinkaan yksin - jos ei sitten M jää kotiin. Kaveri pyysi huvilallakin käymään, joka aika lähellä rakettien ammuskelupaikkaa, joten katotaan josko sinne eksyisi kipaisemaan illalla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti