Google+ Followers

keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Pikkuisten agilitya

Maanantaina oli toisiks viimenen pentukurssi ja aiheena oli agility. Harjoteltiin estettä (vai mikskä sitä estettä sanotaan missä hypätään kahden kepin välistä ns esteen yli? .. tuli oikosulku), rengasta ja putkea.

Hienosti Wäinö suoriutui näistä jokaisesta - tietysti namien ansiosta. Välillä ehkä vähän liikakin namien perään eikä meinannut kuunnella mua, kun nameja piti ettiä "palkkalautaselta" ja sen ympäriltä.

Kotitehtävä: Opeta koira huitaisemaan tassulla alustaa (esim. joku kansi) ja siitä palkka heti kun tekee oikein. Mikähän käsky alustaan koskemisessa olis sopiva, ideoita? Alusta, koske,..?Ps. Eilen oli ihana ilma ja käytiin Miran ja koirien kanssa Wäinön eläinlääkärin jälkeen lenkillä. Tässä osviittaa siitä.Pps. Wäinöllä ei ollu vielä ainakaan korvatulehdusta, mutta vähän nestettä oli korvassa. Liekö lunta menny korvaan? Sain Otoact light -ainetta korvan "pesuun". Sais tehdä sitä kerran päivässä 3-4 päivää ja jos ei auta, niin sitte alottaa Canofite-korvatipat. Toivotaan, että korvan pesu auttaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti