Google+ Followers

maanantai 13. tammikuuta 2014

Pakkaspalloja

Kirpsakka pakkaspäivä, aurinko paistaa, kaveri kylässä valmiina lenkille. Nyt ollaan vihdoin saatu talvi meille ja noin -10 on aika mukava ilma olla koirien kanssa lenkillä.

Tänään herätessä kaksi karvakuonoa tuli heti tervehtimään iloisina. Kurkkasin sälekaihtimien välistä ulos ja sieltä pilkisti aurinko. Vihdoinkin! Ihanan valoisa ja raikas ilma. Täydellinen päivä lähteä koirien kanssa metsälenkille. Mira tuli meille puolen päivän aikaan ja suunnattiin metsään reilun tunnin lenkille.

Osan matkaa mentiin vanhalla pellolla, jossa on paljon heinää. Roni ja Wäinö taisteli lumipalloja vastaan varpaiden välissä. Roni pisti maaten vähän väliä ja kaiveli hampaillaan varpaiden välejä, Wäinö ei oikein tajunnut, mitä pitäis tehdä ja välillä istahti ihmettelemään. Autettiin välillä molempia varpaiden puhdistuksessa, ettei tarvis koko ajan olla seisoskelemassa.

Wäinöllä on hirmukova paimennusvietti, ei tykkää yhtään kun toisen menee paljon edellä ja joku perässä. Menee siinä puolessa välissä ja välillä vinkuu, kun takana oleva jää liian kauas. Samaa tekee, jos oon yksin Ronin ja Wäinön kans lenkillä ja Roni juoksee pitkällä edellä, enkä mä pääse yhtä lujaa. Vinkuu ja katsoo mua ja sitten Ronia, ei tiedä kumman perään juoksis.

Kerroin juuri Ronille, että Mira tulee kohta... kuva 1

Kuva 2 - Roni tarkkailee ovea, josko Mira tulis heti!


Kumpa toi takajalka olis ollut vähän taaempana :D


Näin hyvin meidän sessuista saa kuvia. 
Ihanaa ja auringontäyteistä viikkoa kaikille lukijoille!
 
 
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti