tiistai 21. tammikuuta 2014

Aurinkoinen viikonloppu

Lauantaina illalla sisko, Taija tuli poikaystävän ja koissun kanssa meille viettämään iltaa. Saunottiin, maisteltiin viiniä ja pelattiin Yatzya. Takka lämmitti ihanasti saunan lisäksi. Ronilla ja Wäinölläkään ei ollut tylsää, kun Bacchus-koissuli tuli pitämään seuraa.

Sunnuntaina nukuttiin pitkään ja syötiin aamupala rauhassa. Mutta sen jälkeen napattiin Taijan kanssa koirat matkaan ja mentiin käymään pikku lenkillä. Napattiin muutama kiva kuvakin. :)Taija ja Bacchus

Wäinön lemppari leikki pihalla - hihnaleikki. Vielä hauskempaa, kun on kaveri, joka haastaa. Ehkä se johtuu merle värityksestä, en tiedä, mutta Wäinöllä ja Bacchuksella tuntuu aina olevan hauskaa yhdessä. Aina jotain painia tai vetoleikkejä. Välillä vaan Roni käy komentamassa, että nyt pitää lopettaa, mutta kohta leikit taas jatkuu.Ihanaa viikkoa! ♥Ps. Maanantaina oli ruotsin suullinen tentti. Haastattelu meni hyvin, mutta kuullunymmärtäminen ei menny ainakaan 100 prosenttisesti oikein. Toivottavasti riittävästi oikeita vastauksia, että sais nyt sen kielitodistuksen! :) Vastausta odotellessa,, lupas lähettää vastauksen sähköpostilla tän viikon aikana.

Jatkoa:
Pps. Tarkistin sähköpostin uudestaan tän kirjotuksen jälkeen ja nyt oli tullu kielitentin vastaus! Ruotsin hyvä suullinen taito!! Jee! Nyt sitten jännitellään, kuinka pitkän sopparin saan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti