Google+ Followers

tiistai 7. tammikuuta 2014

Melkein kuin kylpyläloma - eller hur?

Kaks viikkoa aikaa, nimittäin ruotsin suulliseen kielitenttiin! Jaiks, pienehkö jännitys iski päälle. Olis kaks viikkoa aikaa kylpeä - runsaasti - ruotsinkielessä. Huh. Ammattikorkeen päättötodistuksessa ruotsin suullinen ja kirjallinen taito tyydyttävä, joten nyt täytyis mennä tekemään uudelleen ruotsin suullinen koe. Uuteen sairaanhoitaja sijaisuuteen vaaditaan nyt yhtäkkiä toisen kotimaisen kielen todistus eli mun kohdalla ruotsinkielen todistus. Amk-papereista saan käytettyä kirjallisen tyydyttävän taidon, mutta suullisen taidon tulis olla hyvä. Se on nyt pienestä kiinni jatkuuko mun työt 9.2 jälkeen. Kiva pieni ylläri tuli tietoon tänään, just nyt ku hyvillä mielin olin jäämässä kahden päivän vapaille.

Onneks en tästä aio lannistua, vaikka alkoikin jo etukäteen jännittää. Ei auta kun lukea Vasabladettia, katsoa ruotsinkielisiä kanavia ja autossaki radion käänsin jo ruotsinkielelle. Nyt ruotsinkieliset ja kakskieliset puhumaan mulle vaan ruotsia. Vaatikaa, että myös vastaan ruotsiksi. Tästä alkaa oikeen kahden viikon kylpyläloma!
Och samma på svenska! ;) Jag tycker att det har alltid varit lättare att skriva än tala svenska men kanske jag måste nu börja också tala det!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti