Google+ Followers

torstai 9. tammikuuta 2014

Eka sali tälle vuodelle

Aamu alkoi lepposasti - ehdin rauhassa juoda aamukahvin ja syödä aamupalaa, kun ei tullut nukuttua puoleen päivään. Oon nyt aika hyvin aamusin syöny puuroa, on muuten tosi herkkua pensasmustikoiden kanssa! :)Eiliselle suunnittelin jo salipäivän, mutta tuli nukuttua niin myöhään, että päivä tuntui menneen jo ohi. Jätin illan sitten omille jutuilleni. Tänään kävin salilla pitkästä aikaa ja oli aika mukavaa, ainakin kun salitreenistä oli suoriuduttu! Josko se tästä nyt lähtisi käyntiin. Treenistä jäi hyvä mieli ja tietysti oli jo kova nälkä. Syötäväksi valitsin salaattia ja kaalikääryleitä.

.

Hyvä treeni - parempi mieli.

.

Kummasti sitä tulee syötyä terveellisemmin, kun vähän tulee ulkoiltua/treenattua - vaikka nyt tekisi kyllä mieli kebabia, kun M otti sen puheeksi. Ajattelin kuitenkin tehdä vain herkullisen munakkaan myöhäiseksi päivälliseksi. Josko tätä ruokavaliota koittaisi pitää edes jonkinmoisessa kuosissa. Oon vaan niin tottunut, että voin syödä mitä vaan, eikä näy missään - joku päivä vielä näkyy.

Pian onkin jo viikonloppu ja mulla se on työntäyteinen näin parin vapaa päivän jälkeen. Ihanaa viikonloppua teille arkitöitä tekeville ja tietysti muillekin!

 
 
 
 
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti