torstai 14. heinäkuuta 2011

Vapaapäivä

Ihana ilma ulkona, enkä vieläkään ole ehtinyt mennä ulos! Tottakai, kun kerran vapaapäivä on, niin nukuin pitkään ja söin rauhassa aamupalan, join aamukahvin sekä luin Helsingin Sanomat. :) Nyt täytyisi äkkiä mennä ulos tekemään jotain, että ehtii tehdä sitten puoli viiden aikoihin ruokaa. Ikkunasta näyttää täysin pilvettömältä, ihanaa <3 Käväisin tuossa jo pihassa haistelemassa ilmaa, auringossa oli kyllä lämmin, mutta välillä tuuli vähän kylmästi. Jos sitä lähtisi heittelemään vaikka frisbeegolfia hetken päästä. :)

Huomenna on aamuvuoro ja sitten taas lauantaina vapaapäivä ja periaatteessa sunnuntai päiväkin vapaa, kun menen silloin vasta yövuoroon. On siis aikaa tehdä päivällä jotain, kunhan ei vaan rupea satamaan. :) Lenkillekään ei oikein viitsisi mennä, kun on antibioottikuuri päällä siitä kissan puremasta, mutta kyllähän sitä nyt kuitenkin liikkua saa. :) 

Huomenna on vasta palkkapäivä, niin ei vielä tänään ainakaan viitsi lähteä kaupunkiin ostelemaan kaikkea mukavaa uuteen asuntoon. :) Olisi kyllä vielä 50€ lahjakortti Hemtexiin kihlajaisista jäljellä, että sen voisi käydä jossakin vaiheessa käyttämässä. Vapaapäiväänhän pitäisi kuulua myös shoppailua.

Mutta juu, nyt tekemään jotain kehittävää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti