lauantai 2. heinäkuuta 2011

Muutto edessä

Löydettiin uusi vähän isompi asunto noin viikko sitten ja saatiin se. :) 2h+k+s, jossa on 50m2 eli ihan mukavan kokoinen ja käytännöllisempi verrattuna tämän hetkiseen asuntoon. Muutto on 1.8. ja odottelen sitä jo kovasti. Täytyisi keräillä vain jo laatikoita, niin saisi pakkailla ainakin jo sellaisia tavaroita, mitä ei tarvitse tällä hetkellä.

Asunto on hieman kauempana keskustasta kuin tämän hetkinen asunto, että ainakin tulee "kuntoiltua", kun sieltä pyöräilee kouluun/töihin/yleensäkin keskustaan. Asunnon vieressä on myös hyvä lenkkipolku/pururata, jossa kuulemma on talvisin jopa hyvä hiihtää. Saa nähdä saako sitä aikaiseksi mennä hiihtämään sinne ensi talvena! :D Mutta ainakin lenkkeilemään. Luulen, että pururata on sama, jossa pienenä olin hiihtelemässä ja siskoni kävivät hiihtokilpailuissa. :) Saa nähdä muistaako reittiä ollenkaan. Ainakin se on vähän muuttunut, koska alkuperäiselle pururadan aloituskohdalle on rakennettu omakotitaloja. Odotan jo innolla, että pääsisin muuttamaan sinne. Ystävänikin muuttaa siihen parin kilometrin päähän, joten ehkä saan hänestä lenkkiseuraa sitten! :) 

Asuntoon saa myös ottaa lemmikkejä, joten voin ainakin ottaa siskoltani tai vanhemmiltani kissoja hoitoon. :) Tai jos siskoni sattuu tulemaan käymään täälläpäin, niin hänkin voi ottaa koiransa mukaan eikä tarvitse jättää siksi aikaa koiraa autoon. :) Mukavaa! 

Minulla on ollut nyt töissä kaksi yövuoroa ja vielä olisi yksi jäljellä. Enää ei oikeastaan ole elokuvia jäljellä, joita en olisi katsonut, joten ehkä lueskelen vain kirjaa tai katselen Greyn Anatomia jaksoja :) Minulla on kaudet 1-4, joten siinä on vähän katseltavaa. Toivottavasti ei tule aika pitkäksi, kun kuitenkin ollut jo kaksi yötä, niin alkaa ehkä vähän kyllästyttää yksin oleminen, mutta eiköhän se siitä. Elokuussa minulla taitaa olla jopa neljä yötä peräkkäin, joten siinä on jo vähän enemmän "kestämistä" eli täytyy keksiä paljon virikkeitä ja herkkuja, että pysyy hereillä ;) Kolmen tunnin päästä alkaa yövuoro, joten täytyy käydä vielä ainakin hakemassa evästä kaupasta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti