maanantai 25. heinäkuuta 2011

Muuttolaatikoita ja makaroonilaatikkoa

Tänään sai nukkua ihanan pitkään! <3 Aamukahvin jälkeen aloin vähän pakkailla tavaroita laatikoihin ettei jää loppuviikoiksi niin paljon pakkaamista, ja jää paremmin aikaa siivoamiseen. Muuttokuume kasvaa päivä päivältä. Saa nähdä jos jaksaisi huomenna herätä niin ajoissa, että ehtii hyvin pakkailla ennen töitä. :)

Tein myös makaroonilaatikkoa, joka on muuten pian valmista, että on sitten jotain mitä ottaa evääksi töihin huomenna. Odotan jo niin, että pääsen kokkailemaan uudessa asunnossa. Suunniteltiin jo kultsin kanssa, että lauantai iltana tehdään itse pitsaa ja muutossa auttaneet saavat myös osansa, tietysti. :P Sitä odotellessa. 

Plääh, täytyisi päästä leikkaamaan hiukset! Haluaisin myös väriin jotain vaihtelua välillä.. värini vaihtelee mustaruskeasta aina mustaan, joten olisi kiva kokeilla välillä jotain erilaista, saahan sitä aina mustan värin takaisin. En myöskään tiedä leikkaisinko taas tasapituiset etuhiukset vai vähän sivulle menevät.. Saa nähdä mihin päädyn ensi kerralla kampaajalla. :> 

Mutta nyt täytyy lähteä hakemaan porukoideni ystäviä mökiltä ja viedä heidät kotiin. Välttyy suurilta taksimaksuilta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti