keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Kuume kohti suurempia neliöitä kasvaa

Kävin eilen kahvilla kaverini luona hänen uudessa asunnossaan. Ostin toisen kaverini kanssa hänelle syntymäpäivälahjan vähän myöhässä ja olimme ahkeria ja ostimme jo tuparilahjankin etukäteen. :) Kyllä vain muuttokuume kasvoi siinä vieraillessa. Vielä täytyisi odotella kuun loppuun asti, että pääsee itse muuttamaan. Sain kaveriltani muutaman laatikon, johon eilen pakkailin jo petivaatteita valmiiksi muuttoa varten. :) Ei ole sitten niin paljon pakkailua kerralla, kun aloittaa ajoissa.

Olen katsellut jo uutta sänkyä sinne uuteen asuntoon. Haluaisin sellaisen, missä on säilytystilaa/laatikoita sängyn alla, jotta kaikki tila tulee käytettyä. :) Haluaisin myös uuden sohvan, sillä tämän hetkinen on liian iso ja muutenkin huono :< Haluaisin sohvan, joka ei olisi divaani mallinen. Poikaystäväni haluaisi olohuoneeseen ison säkkituolin, FatBoyn. Tulee vaan turhan kalliiksi, jos nämä kaikki hankkii, sillä Fatboykin maksaa normaalihintaisena ainakin 299e, riippuen siitä, millaisen kankaan siihen haluaa.
Löysin taas ihanan biisin, joka on tavallaan surullinenkin. Voisin kuunnella sitä monta kertaa peräkkäin kyllästymättä :) Ja aivan ihana se saksofoni, jota soitetaan välissä. 



Ostin aivan ihanan uuden muumikalenterin. :) Haluaisin myös sellaisen muumipurkin kahvinpuruille sinne uuteen asuntoon. Muumit on ihania! :)

Tänään iltavuoroon muutaman öiden jälkeisen vapaapäivän jälkeen. :) Heräsin tänään jo puoli kahdeksalta, jotta ehtii rauhassa tehdä kaikkea. Jos en olisi väkisin nostanut itseäni sängystä, niin nukkuisin varmaan vieläkin ja nousisin aikasintaan kahdentoista aikoihin! :D Semmoiset kahdeksan tunnin unet on ihan riittävät, muuten tulee myöhemmin niin väsy. Toivottavasti sää pysyy puoli pilvisenä eikä rupea satamaan, jotta on mukava pyöräillä töihin ja takaisin. :) (Jee yhdeksän päivän päästä on palkkapäivä! :P Saa taas miettiä lisää, mitä ostaisi uuteen asuntoon..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti