keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Väliseinä ja tapettipohdintoja

Nyt kun meillä on makuuhuoneiden välissä vaatekaappi, niin tehtiin sen takapuolelle vielä väliseinä. Kaapin taustaan ei oikein viitsi tapetoida, joten väliseinä on paras ratkaisu. Nyt väliseinä on sillä mallilla, että se on pakkeloitu ja hiottu ja olisi pohjamaalia vailla. Sitten alkaakin vaikein osuus. Millainen tapetti?

Tässä vasta kehikon rakennusta.

Olin vähän ajatellut tällä hetkellä vieras-/tietokonehuoneena toimivaan huoneeseen Ferm Living: Half moon black/white 157 -tapettia. Se sopisi sitten joskus tulevaisuudessa myös lastenhuoneen tapetiksi, eikä tarvitsisi alkaa heti tapettia vaihtamaan. Muut seinät voisivat sitten olla melko vaaleahkot, ehkä aavistuksen harmaaseen vivahtavat.
Makuuhuoneessa on jo tumma peilikaappi, lattia on harmahtava ja sänky harmaa, joten ajattelin mustavalkoista tapettia sängyn päätyseinään. Muille seinille sitten ehkäpä valkoiset seinät. Katsotaan nyt vielä, mihin päädytään, ja löydänkö sopivaa mustavalkoista tapettia. Vähän käytiin jo katselemassa, eikä oikein silmiin pistänyt mitään erikoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti