Google+ Followers

sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Lomailua ja synttäreitäTämän viikon lomapäivät hurahti vauhdilla ohitse ja huomenna on taas paluu arkeen. Uusi viikko lähtee käyntiin taas vuotta vanhempana, täytin lauantaina nimittäin 25v, neljännes vuosisataa. Vietettiin meillä iltaa lauantaina paljun ja hyvän seuran merkeissä. Muutaman ihanan synttärilahjankin sain.

Anoppi on kerännyt mulle jo muutaman vuoden Pandora-rannekoruun "lisäosia". Perjantaina käytiin lounaalla, ja Salkarissa käydessä sain valita itse yhden korun rannekoruuni ja anoppi valitsi toisen. Tuli siinä pieni valinnanvaikeus, kun on liikaa vaihtoehtoja. Sain valittua lopulta kamerankorun ja anoppi valitsi kimailteisen lukko-osan, että korun pysyvät paremmin paikoillaan.

Äitini lupasi kustantaa minulle valitsemani lahjan ja valitsin kauan himoitsemani epilaattorin. Vihdoin minullakin on sellainen. Hetki täytyy odotella ennen kuin pääsee testailemaan. Päätin, että epilaattorin tulee olla vedenkestävä, että voi sitten suihkussakin sitä käyttää, jos tuntuu liian kivuliaalta. ;)
Perjantaina ostin itselleni "synttärilahjan". Olen kauan halunnut suihkuun radiota ja kävin sen vihdoin hakemassa. Meillä ei ole suihkussa pistorasiaa, joten yritin etsiä radion, joka toimii myös pattereilla. Luulin sellaisen hankkivani, mutta patterilokero olikin vain sähkökatkon varalta, että kellonaika pysyy. Radio löysi sitten paikan kodinhoitohuoneesta. Että suihkussa ollessa kuulisi musiikin on laitettava äänet täysille ja jätettävä suihkunovi auki ;)
Lauantaina sain parhaan yllärilahjan siskolta perheineen! Lahja tuli täytenä yllätyksenä, mutta se oli sellainen, jota olen ajatellut jo jonkin aikaa itse ostavani. Kauan himoittu Fjällrävenin reppu!

Sessut oli uupuneita lauantain jäljiltä tai ainakin Roni. Lauantaina vieraiden tullessa meille piti aina hetken aikaa haukkua ennen kuin tutustuttiin paremmin. Alkuvaiheen ohimentyä oltiinkin sitten parhaita kavereita vieraiden kanssa ja hurjasti rapsutuksia vailla.Kettupoika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti