Google+ Followers

maanantai 2. maaliskuuta 2015

Lady line ritz

Ystävänpäivän kunniaksi Lady line ritz halusi tarjota minulle kaksi viikkoa ilmaista salilla käyntiä niin paljon kuin haluan. Kaksi viikkoa sai ottaa milloin haluaa tässä kevään aikana ja ajoitin sen alkamaan 27.2, kun minulla on sopivasti vapaa päiviä ja pieni loma.

Selvästi ne kuuli mun ajatukset laiskasta alkuvuodesta ja päättivät tehdä asialle jotain. Eilen pääsin ekan kerran salille asti ja kyllä kannatti. Tein pääosin jalkalihaksia, mutta vähän vatsaa ja epäkkäitäkin. Ja mikäs sen ihanampaa sen jälkeen kuin infrapunasauna. Voisin ottaa jäsenyyden infrapunasaunaan! Istuskella siellä joka päivä.

Lady linellä on aika vähän kuntosalilaitteita, mutta näin aloittelijalle ihan sopivasti. Pitäisi kehittää joku käsitreeniohjelma, mitä seurata niin tulisi paremmin niitäkin tehtyä. Osaan vain punteilla ja kahvakuulan kanssa joitakin liikkeitä, mutta olisi kiva osata hyödyntää salilla olevia laitteita.

Lady lineltä löytyy vähän tämännäköiset laitteet. Vasemmanpuoleisessa laitteessa oli muistaakseni enemmän "toimintoja". Onko mitään ideoita tai videoita,  mitä näillä keksisin? Youtube tietää varmasti..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti