Google+ Followers

sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Mustaa lasia ja harmaata peiliäTiistaina saapui meidän kauan odotettu vaatekaappi. Osat kannettiin keskelle meidän olohuonetta koirien ihmeteltäväksi ennen mun iltavuoroon lähtemistä. M pyysi kaveria apuun illaksi ja kokosivat kaapin lähes valmiiksi illan aikana. Keskiviikkona töiden jälkeen M ruuvasi vielä laatikot paikoilleen ja kaappi oli valmis täytettäväksi! :) Vihdoinkin saatiin kaivattua säilytystilaa eikä tarvitse säilyttää vaatteita laatikoissa lattialla.

Halusin kaapin kolmella isolla liukuovella ja niin sain! Alhaalla on mustaa lasia ja yläosa on harmaata peiliä. Vähän erilaisempi kuin normaalisti eli ei kirkasta peiliä, ja harmaasta peilistä näkee kuitenkin hyvin, miltä vaatteet näyttää päällä. Tuskin kuitenkaan meikkaamaan alan makuuhuoneessa, vaikka siihenkin ehkä pystyisi oikealla valaistuksella. ;)

Halusin kaapissa olevan laatikoita, hylly- ja tankotilaa. Jaettiin kaappi kolmeen osaan niin, että sivuilla on hyllytilaa ja laatikoita ja keskimmäiseen "lokeroon" laitettiin ylös hylly ja tankotilaa. Nyt mahtuu niin hyvin, että melkein on lähdettävä shoppailemaan! Luultavasti laitan kaappiin kuitenkin jonkin verran petivaatteitakin, joten ehkä en kuitenkaan pääse liikaa shoppailemaan.

Jokaiselle seinälle tulee tapetti ja olin ajatellut yhtä tehosteseinää. Toisaalta yksi "seinä" on jo musta/tumma, kun peilikaappi on siinä. mutta silti tuntuu, että huone kaipaisi toisen tehosteseinän. Olin ajatellut sitä yöpöytien takana olevalle seinälle. Mitä mieltä olette siitä? Ja millainen tapetti olisi kiva? Onko ehdotuksia, millaiset yöpöydät olisivat kivat? Tällä hetkellä lamput ja pöydät ihan eri sarjaa, joten tarvisi pientä päivitystä.


 
Ihanaa alkanutta maaliskuuta! Synttärit - NELJÄNNESVUOSISATA - lähenee!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti