lauantai 3. elokuuta 2013

Piristystä päivään

Viime viikon perjantaina sain Ronin verikokeiden tulokset ja tuloksena oli, että Ronilla on haiman vajaatoiminta. Se nyt oli aika varmaa jo ennen tuloksiakin, joten "positiivinen" tulos oli oikeastaan aika helpottavakin, kun sai vihdoin selvyyden tälle. Haimaa aloin syöttää tiistai iltana ja jo keskiviikkona töiden jälkeen huomasin tuloksia. Olin haljeta onnesta, kun enää ei tullutkaan ripulia. Kyllä, myös siitä voi olla TODELLA iloinen! Oon nyt kaks kuukautta analysoinut paskaa ja nyt se näytti jo tosiaan siltä itseltänsä. Normaalin väristä, kiinteämpää pökälettä, joka toden totta oli pitkästä aikaa helppo noukkia nurmikolta pussin avulla! Se oli sen päivän piristys!

Lauantaina käytiin Porissa näyttelyssä Taijan ja Bacchuksen kanssa. Otin Roninkin mukaan, vaikken sitä kehään vienytkään "doping" antibiootin takia. Sai ainakin kasvistäti nähdä kasvattinsa :) Näki Roni samalla myös isänsä ja veljensä. Taijalla ja Bacchuksella meni oikein hienosti, vaikka Taijaa vähän jännittikin kuinka sujuu! ;) Bacchus sai muistaakseni ERI2 SA nuorten luokassa. Bacchus käyttäytyi niiin hienosti kehässä! Siitä pojasta voi tulla vielä vaikka mitä! :)

Bacchus komeana!

Vähän jänskättää tuo kehään meno! 
Jäätiin vielä Bacchuksen kehäilyn jälkeen katsomaan, kuinka muilla tuttavuuksilla sujui, mutta ihan loppuun asti ei jääty. Näyttelyn jälkeen saatiin Taijan kanssa sellainen idea, että käydäänpä samalla Yyterissä koirien kanssa! Oli niin lämmin ilmakin, ettei yhtään haittaisi, jos koirat uskaltautuisivat pulahtamaan! :) Niin vaan molemmat koissut joutuivat tekemään jopa mutaman uintiliikkeen, jopa Roni, mutta vähän joutui houkutella ;) Mutta voi kauhistus ku Roni tuli niin matalalle, että keho oli veden yläpuolella! Voi sitä laihuutta! Onneks nyt selvis Ronin vaiva ja saadaan toivottavasti pian sille kiloja takaisin..

Torstaina oli päivä, jota jo kauan oon oottanut. Haettiin merle penneli kotiin! Hän on niin hurmaava tapaus, suloinen pikkuinen makkarapallero! <3 Mira lähti mun kanssa hakemaan, vähän helpompi, kun toinen pitää pentua ja toinen ajaa. Pietarsaareen mennessä olin kuskina, joten Mira joutui takas tullessa kuskin hommiin. Matka sujui yllättävän hyvin. Vähän alussa itkeskeltiin, mutta lopulta Wäinö-poika nukahti.

Hei! Olen Wäinö ja matkalla uuteen kotiin! 
Roni otti ihan hyvin Wäinön vastaan. Vähän ihmetteli, että mikäs tuo on, mutta pääosin oli oikeastaan huomioimatta koko pentua. Ehkä vähän mustasukkainen, kun joutuu jakamaan huomion. Muutenkin Roni on aina ollut sellainen mamman poika! Muistaa vaan aina rapsutella ensin Ronia ja sitten uutta tulokasta. Joku järjestys kuitenkin! ;) Pieni piristyspallero!

Ollaan tosiaan laitettu portti kodinhoitohuoneen ja muun asunnon väliin ajatuksena, että Wäinö olisi kotona yksin ollessa ja öisin sielä kodinhoitohuoneen puolella. Ihan siitä syystä, että pentu saa olla rauhassa, mutta tietysti myös parkettia ajatellen :D Ihanaa, jos pissat ehtii imeytyä parkettiin yön aikana. Laitettiin ensimmäisenä iltana Wäinö portin taakse, kun mentiin nukkumaan klo 24 aikoihin. Hän ei millään meinannut ymmärtää, miksi täytyi eristäytyä muista ja siitä alkoikin melkoinen itku! Itkua jatkui ainakin puoli tuntia ja se oli sydäntä raastavaa! Se kuulosti välillä kissan maukumiselta, kun oli niin surkeaa itkua ja todella kovaan ääneen! Huh, en muista että Ronista olis koskaan lähteny niin kovaa ääntä! Mutta vihdoin Wäinö nukahti ja saatiin itekin nukuttua. Herätys olikin sitten jo klo 5 aamulla. Taas itketti! Hetken kuuntelin itkua ja kun hetkeksi hiljeni menin päästämään pennua ulos pissalle. Laitoin samalla ruuan likoomaan ja kuudelta maistuikin ja ruoka. Ruokaahan poika ei ole vielä malttanut syödä oikein kunnolla, vähän vaan maistanut. Vielä pientä jännitystä ilmassa. Pienten leikkien jälkeen pääsin itsekin vielä hetkeksi nukkumaan. Ruuilla syönyt ehkä puolet, mutta nyt illalla meni ehkä jo 2/3 osa ruuasta! Jee! Ajattelin, etten tee sitä virhettä, mitä Ronin kanssa tein, että tyrkytän liikaa ruokaa ja syömisestä tulee pakkopullaa. Ehkä siksi Roni oli nuorempana niin huono syömään, kun oli saanut siitä huonon kuvan. Tämän pennun kanssa pidän ruoka-ajat ja syö mitä syö. Ehkä ensi ruualla on sitten kovempi nälkä! Nyt oli kuitenkin vasta ensimmäinen kokonainen päivä uudessa kodissa, joten ei voi vaatia liikoja. :) Tältä päivältä tuli nappailtua vähän kuviakin. Hankala oli saada Ronia ja Wäinöä samaan kuvaan! :D


Sylivauva
Let's play!

Herkkää nuuskuttelua

Tässä tämä tältä päivältä, vaikka lauantain puolella näköjään jo ollaan. Kylläpä se aika menee nopeesti! Hyvä viikonloppua kaikille! :) Huomenna eli lauantaina alkaa yövuorot. Torstaina ajattelin, että jo perjantaina alkaa yövuoro, mutta ilokseni huomasin, että työt alkaakin vasta lauantaina illalla! Katsotaan, kuinka pennu antaa nukkua sitten yövuorojen jälkeen, noh ehkä sitä pärjää hetken vähemmilläkin unilla :)

1 kommentti: