Google+ Followers

keskiviikko 21. elokuuta 2013

Vilken tur!

Eilen kävin Mustissa ja Mirrissä ja selvisi, ettei sinne pystytä enää tilata sian haimaa. Huh! Mietin jo, että mistäs mä sitten haimaa hankin! Mutta tänään aamulla ehdin ennen töitä koneelle ja sopivasti KennelRehun rekka tulee Vaasaan huomenna illalla ja tänään ennen klo 12 pitää tehdä tilaus. Mikä tuuri, että just tänään katoin niiden nettisivuja, enkä vasta huomenna! Kyllä olis voinu vähän ärsyttää.. :D Huomenna oon iltavuorossa, mutta onneks sain ihanan äidin hakemaan tuotteet vanhalta linja-autoasemalta! :) Yks stressi pois, kun vielä vaan Roninkin massu toimis normaalisti. Nyt ehkä viikon verran ollut välillä vähän löysällä ja kuulunu hurjan kovia suoliääniä. Mutta luulen, että se voi olla sekin, että haimassa on jo vanha päivämäärä, joten onneksi saatiin nyt tilattua uutta. :) Toivottavasti heti puree paremmin.

Wäinöä on nyt totuteltu kaulapantaan, eikä enää niin paljon rapsuttele kaulaansa, kun sen laittaa päälle. Sunnuntaina käytiin ensimmäistä kertaa hihnakävelyllä kahdestaan Wäinön kanssa. Sujui yllättävän hyvin. Vähän välillä ihmeteltiin naapurista kuuluvia kovia ääniä, mutta matka jatkui - tietysti namien kera.

Eilen kävin illalla Ronin ja Wäinön kanssa siskon luona ja autolta sisälle käveltiin hienosti hihnassa. Pitää vaan huomioida, ettei vahingossa vedä Wäinöä samalla, kun Roni vetää toiseen suuntaan. Heti alkaa hihnassa rimpuilu, jos pakotetaan johonkin suuntaan, mutta koko ajan houkutellessa sujuu oikein mallikkaasti! :) Tunnin verran olin siskoni luona, missä Roni ja Wäinö sai leikkiä Bacchuksen kanssa, ja lopulta vein Ronin ja väsyneen pennun kotiin! Wäinö pääsi ihmettelemään Mortti-kissaakin, joka tulee hyvin toimeen koirien kanssa.

Eilen kävi myös Mira siskonsa ja siskon poikaystävän kanssa kyläilemässä ja kamera tietysti mukana. Sain siis vihdoin laadukkaita kuvia Wäinöstä ;) Pian laitan niitä tänne, mutta nyt täytyy kiiruhtaa iltavuoroon! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti