tiistai 13. elokuuta 2013

Hulinaa vilinää

Oon jo hetken ajatellu päivitellä, mutta töiden (ja hyvän kirjan) takia oon sitä siirtäny ja siirtäny. Lopulta olis ollu vapaa päivä töistä ja hyvin aikaa, mutta ei.. kannettava rikki! Ei mee kone enää päälle, joten huoltoon se kai täytyy viedä. Katsotaan nyt vienkö korjattavaksi vai tuleeko halvemmaksi ostaa uus. Vaihtoehtoina kannettava tai sitte iso tabletti. Nytki kirjoittelen Mikan Samsungin tabletilla, jossa 7" näyttö. Jos tabletin ostaisin kannettavan sijaan nii näyttö sais olla kyllä paljon isompi! :)

Sepä siitä. Wäinö-penneli on ollu meillä nyt melkein kaksi viikkoa ja sopeutunut jo hyvin. Ruoka maistuu ja poika kasvaa. Rohkeutta jo löytyy ja Wäinö jaksaa painia Ronin kanssa. Roniki näyttää välillä vielä hammasta, jos on oikeen väsynyt ja pentu liika innokkaasti kilpailee niskaan. Muuten Roni on sopeutunut hyvin pennun läsnäoloon ja leikkii hammasleikkejä ja painii Wäinön kanssa :)

Wäinö pääsi yks päivä pikku reissulle kun käytiin mökillä. Siellä oli Bacchus kaverikin, joka oli hurjan pelottava ku sillä oli niin paljo virtaa!  Innokkaana Wäinö kuitenki uuteen paikkaan tutustui eikä ollut arka. Tietysti matkalla tuli opittua nopeat väistöliikkeet ettei jää Bacchuksen alle sen hepuloidessa. :D

Wäinö on matkustanut myös Söderfjärdenille, minne Ronikin tuli mukaan. Roni oli vaan turhan vauhdikas kaveri.. sitä ei millään saanu kiinni ja tuli välillä tylsää. Matkakin oli turhan pitkä ja Wäinö kulki osan matkasta sylissä.

Mitäs muuta me ollaan tehty. Kotona ollessa ja Wäinön nukkuessa ollaan välillä Ronin kanssa vietetty laatuaikaa yhdessä lenkillä tai pihassa leikkien, tietysti Ronin parhaat hetket on ku mennään Miran kanssa jonnekin tai Mira tulee käymään. Mira on Ronin pakkomielle!

Melko koiratäyteinen päivitys, mutta mitäs muutakaan ku pyörinyt kahden karvapöllien kanssa, tietysti töitäki tullu tehtyä välissä. Niin ja kirjan luin kans loppuun justiinsa. Sylvia Day trilogian ensimmäisen osan oon nyt lukenut ja tänään kävin sitte ottamassa kaksi viimeistä osaa ettei lukeminen vaan lopu! En siis yhtään jääny koukkuun, lukeminen ei vaan saa loppua kesken ;) (kirjahyllystähän ei löydy yhtäkään tekemätöntä kirjaa :D)

Noniin, nyt katotaan sitte mites kuvien lisääminen sujuu tabletilla! Kuvat satunnaisessa järjestyksessä.
Ääh, yhteen kuvaan jäi ku ei jostain syystä Dropboxin kautta suostu kuvaa lisäämään.. No can do! Ehkäpä kuvapäivitystä myöhemmin ku tajuan missä vika!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti