tiistai 23. heinäkuuta 2013

Talonseinään nojaileva mummis

Mun mummis on lojunut pyörätelineessä nyt ehkä pari vuotta, ja nyt kun muutettiin, se nojailee talonseinään odottaen koska lähdetään. Päätimpä tänään sitten tarttua tuumasta toimeen ja pumpata tyhjät pyöränkumit ja lähteä Ronin kanssa ajelemaan lähistöllä olevalle hiekkatielle, joka menee peltojen läpi. Pumpattuani pyörän kumit täyteen ilmaa menin sisälle valmistautumaan ihanalle "pyöräretkelle" ja siinä meni tovi. Kun vihdoin pääsin lähtemään, pyörän kumi oli puoliksi tyhjä. Noh, ajattelin että pumppaampa sen uudelleen täyteen ilmaa ja otan varmuuden vuoksi vielä pumpun mukaan. En päässy ku yhden korttelin nii vanteet alkoi jo hinkata kumia! Siinä pyöräillessä ehdin jo fiilistellä, kuinka Ronikin nauttii, kun pääsee vähän reippaampaa vauhtia etenemään. Käännyin sitten takasin ja vein pyörän takaisin talon seinään nojailemaan. Roni oli jo niin innoissaan, että lähdin sitten käpsyttelemään jalkasin kohti ihania peltomaisemia.

Pitkästä aikaa oli taas lämmin aurinkoinen ilta, eikä tuulikaan tuntunut niin kylmältä. Vähän tuli fiilisteltyä ihania maisemia ja hirmu yllättävää, että muutama kuvakin jäi käteenKuvailujen jälkeen Roni oli hirmu turhautunut, mutta onnellinen kun lopetin kuvaamisen. Tehtiin yhdessä muutamat riemu loikat ja näki oikeen ilmeestä, että Ronsku nautti! Ens viikolla haetaan Ronille kaveri Pietarsaaresta, niin ei tarvi tylsistyä niin nopeesti aina. ;)

Btw, lauantaina on Porin koiranäyttely. Katotaan, mitä tuomari sanoo Ronin kylkiluista.... Sain eilen myös varattua Ronille eläinlääkäriajan torstaille. Se oli ensimmäinen vapaa aika ja oon töissä! Mutta onneks ihana Miira <3 vie Ronskua lääkäriin. Toivottavasti selviää vähän enemmän!Katon tällä hetkellä True Bloodin 5. kautta. Roni tuli innoissaan viekkuun mun kans kattelemaan sitä (ehkä vaan himoitsi mun jätskiä)! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti