Google+ Followers

sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Long time no see

Aloitetaan vaikka semmoisella jutulla, mikä liittyy Roniin. Poika on edelleen ripulilla, vaikka kokeiltu kaikenlaista. Syönyt antibioottikuurinkin (Tylosin) tulehtuneeseen paksusuoleen. Ennen tätä Roni painoi noin 22 kg ja nyt ehkä noin viikko-pari sitten painoi vain 17 kg. Huomenna soitan heti aamusta ja menen toiseen eläinlääkäriin, jos ottaisivat Ronin tilanteen tosissaan. Vaadin myös uuden haiman vajaatoiminta testin, vaikka se tehtiinkin alkuvuodesta lonkkakuvausten yhteydessä. Nykyisellä eläinlääkärillä todettiin, ettei tarvitse ottaa kun se on hiljattain otettu. Onhan se kuitenkin voinut sen jälkeen puhjeta! Ainakin näin itse ajattelisin, mutta olempa niin huono suustani, etten osaa sanoa vastaan ja vaatia asioita. Nyt aion kuitenkin niin tehdä! En halua, että Roni laihtuu enempää, sillä aikaa kun kokeillaan ab-kuuria ja uusia napuja. Nyt jo enemmän tutkimuksia ja jotain tuloksia, että päästäisiin parempaan suuntaan! Roni on kuitenkin tsempannut ja jaksanut leikkiä pihalla. Lemppari leikki taitaa olla pallon potkiminen!
Se siitä. Ehkä voisin kertoa, mitä muuta on tullut puuhailtua Ronin ripulointia katsoessa. Kirjoitin edellisessä tekstissä, että mennään M kanssa katsomaan 1.8 meille tulevaa uutta pentua. Pentu oli aivan syötävän suloinen ja lopuksi leikkimisestä niin väsynyt, että nukahti syliini. <3 Tässä kuva ennen kuin jätettiin pennut päikkäreille.

Carnoustie´s Crystal Moon "Wäinö" <3

Odoteltiin Ronin kanssa Miraa yhtenä päivänä koirapuistoon. Roni hädin tuskin malttoi pysyä pöksyissään, kun odoteltiin takaluukku auki. Mira on varmasti Ronin paras ystävä, kun aina niin vauhkoontuu kun näkee pitkästä aikaa! Tietysti paras ystävä siis omistajien jälkeen. ;)Nyt on viiden päivän työputki takana ja ihanat kaksi päivää vapaata. Oon nyt välillä koittanut käydä salilla, mutta vähän laiskanoloisesti on lähtenyt käyntiin. Eiköhän se tästä ;) Huomenna olis tarkotus mennä taas salille, katsotaan vain koska saan Ronille aikaa eläinlääkäriin ettei mene päällekkäin. Tuskin aikaa kuitenkaan aamusta saa eli voisi yrittää heti aamusta salille. Eikö vaan Mira ;) Tilattiin Miran kans fitnesstukusta vähän tavaraa. Kaupanpäällisenä tuli muun muassa FitnessTukun t-paita.Perjantaina töiden jälkeen kävelin Strampenille, kun M oli mennyt sinne (piti siis hakea mut töistä, mutta päätyi Strampenille ;) ). Matkalla pysähdyin laiturille hetkeksi ihailemaan merimaisemaa ja ihanaa auringonpaistetta. Rakastan merta ja vähän kaipailen meren tuoksua nyt kun asun 29 km päässä Vaasan keskustasta. Onneksi työ vie kuitenkin vielä keskustaan, niin pääsee nuuskuttelemaan suolaista meri-ilmastoa. Strampenilla M joi muutaman kylmän ja nähtiin kavereita, itse tietysti join vain kahvin, jotta selviän kuskin roolista. ;) Ajeltiin kotiin vielä Makuunin kautta ja vuokrattiin neljä elokuvaa/2 vrk. :P Pitkään aikaan ei oo leffoja vuokrattu, joten täytyi ottaa pussi Makuunin "tarjoamia" karkkeja. Itse tykkäsin tietyti eniten elokuvasta Lumoava kirous, mutta kyllä Parker ja jääkiekko elokuvatkin olivat hyviä. Yksi elokuva jäi multa katsomatta, kun piti lauantai iltana ja sunnuntai aamuna töihin.Kesän eka terassi... -kahvi

Leffakarkit! Nams

Itse valitsin oikeanpuolimmaisen ja M loput ;) 


Tänään pihalta poimittua! Hauskaa alkavaa viikkoa kaikille! Intagrammista pystyy myös seurailemaan mun puuhia, sinne tulee ehkä laitettua kuvia vähän useemmin kuin tänne kirjoiteltua. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti