Google+ Followers

keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Vasta leikatun nurmikon tuoksu...

...kantautuu nenääni, kun astun ulos työpaikan liukuovista. Aurinko pilkottelee pilvien takaa, vaikka oli luvattu sadetta/pilvistä. Viimeisen yövuoron jälkeen olo tuntuu toistaiseksi pirteältä ja on ihana päästä raittiiseen ilmaan. Kotimatkan selviän yhdellä pysähdyksellä ilman rattiin nukahtamista, matka kuitenkin kestää vain puolisen tuntia. Kaartaessa kotipihaan, sorakivien ääni kantautuu sisälle asti. Kotioven takana odottaa innostuksesta irvistelevä collie, joka jo valmiina lähdössä nuuskimaan aamun tuoksuja.

Siinä vähän aamun fiiliksiä. En tiedä kannattaisko mennä hetkeksi nokosille vai keittää kahvit ja jatkaa päivää pirtsakkana. Tänään mennään kolmen aikaan M kanssa katsomaan meidän tulevaa pentua. Sinne on noin tunnin ajomatka, joten kahden aikaan lähetään jo liikkeelle. Suihkussakin ajattelin ennen sitä käydä, joten nukkumiselle ei jäisi kuin tunti pari aikaa, kahviakin tekisi mieli.

Jälleen kerran siitä on aikaa, kun viimeksi on tullut kirjoteltua eli kaikenlaista on tullut tehtyä. En muista kirjottelinko jo viimeksi, että sisko on tuonut pari omenapuuta, jotka ollaan istutettu. Toinen puista oli vadelmainen omena ja toinen lakkaomena. Ennestään meillä on jo kaksi omenapuuta :) Kaikenlaista touhua on ollut, juhannuksen olin töissä, viime kuun loppuun mennessä piti palauttaa vanhan kämpän avaimet, joten siivousurakka on tullut suoritettua. Kuun viimeinen viikonloppu oli myös Hämeenlinnassa koiranäyttely, jonne mentiin Miran kanssa. Roni oli sai EH:n nuorten luokassa. Osallistuttiin vielä kasvattajaluokkaankin (ROP, KP) ja päästiin isoon kehään. Sinne vierähtikin koko päivä, mutta onneksi sää suosi meitä. :) Näyttelyä edeltävänä päivänä käytiin metsässä lenkkeilemässä. Voi sitä hyttysten määrää, mutta kyllä oli pikku sammakoitakin paljon, sai oikein varoa ettei päälle astu!


Käytiin Miran kanssa myös lintutornilla täällä Vaasassa kuun ensimmäinen päivä.

Viime viikon perjantaina käytiin Miran kanssa pitkästä aikaa yhdessä salilla. Pääsin kokeilemaan uutta kaksi osaista ohjelmaa, kuukauden yskimisen/flunssan jälkeen. Salin jälkeen käytiin Sweet Vaasassa lounaalla. Super nam, suosittelen jokaiselle!
Illalla menin vielä Ronin kans lenkille, aivan ihana ilma!
Viime lauantaina oli kaverin häät, jonne mentiin M kanssa. Kyllä häät on vaan ihania juhlia! <3 Pari vihittiin ulkona meren rannalla ja juhlat jatkuivat samaisessa paikassa, muut tapahtumat kuitenkin olivat sisätiloissa. Itse puin päälle mustaa, mutta onneksi monet muutkin olivat valinneet värikseen mustan! :D Tässä asuvalintani:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti