Google+ Followers

keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Kaverukset

Eilen oli vapaa päivä ja ajattelin lähteä shoppailemaan! Ajattelin ottaa Ronin mukaan ja viedä sen siskon luo siksi aikaa, ettei tarvi täällä yksikseen tylsyyteen kuolla. Sisko oli töissä, joten lähdin siskon koiran, Bacchuksen, ja Ronin kanssa lenkille metsään. Niillä oli kyllä tosi hauskaa! Roni ei oo täältä saanu oikeen mitään "koirakavereita", joiden kans olis kiva lenkkeillä. Vähän ollaan vasta tutustuttu ympäristöön. Kaupungilta löysin ainakin meille olkkariin ison luonnonvalkoisen karvamaton. Löysin myös punaiset juhlakengät aiemmin ostamaani juhlamekkoon kaverini tuleviin häihin. Mekko on musta, joten piti sitten ostaa värikkäät kengät! Vielä kun löytäisi väreihin mätsäävän korun tai jotain vastaavaa niin en olisi niinkuin hautajaisiin menossa! ;) Sain muuten napattua muutaman hyvän kuvan Ronista ja Bacchuksesta, kun saivat hepuleita metsässä! :)


Hoplaa! Vauhtia piisaa :)
Nyt on syntynyt yhteen kenneliin merle uros ja tein siitä alustavan varauksen. Siitä tulee todennäköisesti huomattavasti pehkompi kuin Ronista. Pennut eivät ole vielä viikkoakaan, joten hirmuisesti kuvia niistä ei vielä ole. Kuinkahan sitä malttaa odotella, että pääsee hypistelemään karvapehkoa! <3 Kun pennut ovat kolmen viikon ikäisiä, niitä saisi mennä katsomaan, MUTTA... samaan kenneliin syntyy toinenkin pentue tässä kuussa, joten joutuu odottelemaan, että ne ovat kolmen viikon ikäisiä, niin sitten pääsee katsomaan molempien pentueiden pentuja. Pentueeseen syntyi vain yksi merle uros, joten toivottavasti sen nyt sitten saan, eikä sillä ole mitään vakavia sairauksia! Roni tuli meille sillon niin hurjan nopeasti, ettei juurikaan tarvinnut odotella. Tämä penneli on viime viikolla vasta syntynyt, joten joutuu odottelemaan monen monta viikkoa, että sen saisi kotiin asti. No ainakin ehtii ostaa "aidan" ovenpieleen, ettei pentu pääse pissailemaan koko asuntoon meidän poissa ollessa :) Meillä on nimittäin parketti kaikkialla muualla paitsi kodinhoitohuoneessa/kylppärissä, niin olis ihanaa kun pissat ehtis imeytyä parkettiin! Tämmönen järjestely siis ainaki niin kauan, että pentu oppii sisäsiistiksi :) Sanomalehtiäkin vois alkaa keräilemään, että saa niitä sitten yllin kyllin levitellä laattioille. Olisko kellään?

Vanhempi sisko tuli sunnuntaina ylläri visiitille miehensä kanssa ja toi tuparilahjaksi kaksi omenapuuta. Nyt olis sitten niiden istutus edessä. Ennestään meillä täällä pihassa on jo kaksi omenapuuta, mutta eiköhän niille tuohon seuraa mahdu. Kävin eilen jo ostamassa multaa ja kalkkia istutusta varten. Katotaan, jos tänään vielä laittais ne maahan, ettei ehdi kuolla pienessä ruukussaan! 

Tuntuu, ettei flunssa meinaa oikein antaa periksi. Onhan se ollut nyt jo kolme viikkoa. Nenä ei vuoda enää niin pahasti, mutta tää yskä! Voisin haluta tän jo pois, niin pääsis sinne salillekin käymään. Nyt on salilta tauko jo nelisen viikkoa! Varmaan on mulle tehty saliohjelmakin jo valmis! :D Ei viittis kuitenkaan hirveesti rehkiä tän yskän kans, ettei se tästä pahenis..

Tuurin näyttelyn jälkeen Ronikin innostui kahlaamaan vedessä, kun oli niin lämmin. :) Siskon koira ja naapurin koira mukava vilvottelemassa.
Mukavaa juhannusviikkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti