Google+ Followers

keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Kesä ja kukkaset

Uuteen kotiin ollaan aika hyvin jo kotiuduttu, vielä saisi vähän järjestellä, että tavarat löytävät oikeat paikat. Ollaan täällä uudessa kodissa, nyt kun tilaa on enemmän, piiloteltu Ronille nakkeja. Saa vähän erilaista aivojumppaa, kun joutuu käyttämään nenää. Oon huomannut, että jos vain mahdollista, niin Roni ei käytä nenää vaan etsii silmillään. Tämä siis hyvä treeni, kun joutuu käyttämään nenäänsä. Ei mennyt kauaa, kun Roni hoksasi leikin idean! :)

Ja omenapuun kukintaa. Nyt kukkaset ovat jo tipahtaneet, mutta kyllä nitä paljon oli, ainakin tässä puussa. 

Roni näyttämässä, että nämä kukkaset ovat kauniita.

Nyt on pari vapaa päivää ja tänään ohjelmassa on Nice Run. Juoksemiset taidan kuitenkin jättää väliin reissussa saadun flunssan takia. Toki kävelemään sinne kuitenkin menen. Toivotaan, että tämä aurinkoinen ja lämmin ilma jatkuu iltaan saakka! :) Salillakäynti on taas vähän jäänyt, kun oli reissu ja sitten tämä flunssa. Mutta eiköhän se taas tästä, kun saa itsensä paranneltua. Varmasti jo uusi saliohjelmakin odottelee siellä. Salin nimi vaihtui muuten Lady linestä Waw Wellnes Planetiksi, jos en sitä aiemmin vielä maininnut. Joitakin uudistuksiakin siellä jossain vaiheessa tapahtuu nimen muututtua.

Pentu, josta puhuin aiemmin, ei tule meidän kotiin. Sai varmasti hyvän kodin kasvistädin (kasvattajan) naapurista. Ei ole heilläkään helppoja valintoja, mistä pennulle hyvän kodin löytävät. Tuskin meidänkään kotia huonona vaihtoehtona pidettiin, mutta tottakai kasvistäti halusi pennun mahdollisimman lähelle. Kävin jo tutustumassa Pietarsaaren kenneliin nimeltä Carnoustie's ja siellä on tässä kuussa syntymässä kaksi pentuetta, joista molemmista voisi tulla merle uroksia. Toivotaan, että sieltä sopiva sattuisi kohdalle! :) Matkakaan ei ole kovin pitkä, joten toivottavasti pääsen pentuja katsomaan, kun molemmat pentueet ovat yli kolmen viikon ikäisiä. Pääsee hypistelemään pallero penneleitä ja katsomaan, josko itselle sopivaa löytyisi. :) En malta odottaa! Ronin kanssa oli niin helppo, kun ei tarvinnut odottaa kun viikko pari. Nyt joutuu odottelemaan kauan aikaa, kun pennutkaan eivät ole vielä syntyneet. Miten sitä pystyy odotella niin kauan! :D

Viikonloppuna on Tuurin koiranäyttely ja Roni on ilmoitettu sinne. Collie uroksia ei ole kuin 16 kpl, joten mahdollisuudet on paremmat ;) Kokemuksena sen itse otan, enkä odota Ronille ykkössijaa. Toivon vain, että Roni käyttäytyisi hyvin, mutta tottakai sitä toivoo, että tuomarikin tykkäisi. :) Seuraksi saan siskoni Karstulasta, mahtavaa nähdä häntäkin pitkästä aikaa. :) Kehä alkaa jo klo 9 eli aamulle ei viime hetken trimmailuja viitsi oikein jättää. Viime hetken harjailut vaan ennen kehään menoa. Onneksi nyt on pari vapaata, niin ehtii harjailla ja trimmailla Ronia.

Ostin pari uutta kirjaa näin kesää vasten. Kesällä on mukava lueskella pihalla ja nauttia auringosta. Toisen kirjan tilasin, kun sitä ei Suomalaisessa kirjakaupassa ollut. Tilauksen tultua ostin sitten vielä yhden heräteostoksen, kun näytti niin ihanan värikkäältä kirjalta ja lisäksi kuulosti aika hauskalta. Eli tilaamani kirja oli Minna Saarelaisen & Timo Valliuksen kirjoittama Koiran lihashuolto. Heräteostoksena käteeni jäi Katherine Pancolin kirja Central Parkin oravat ovat surullisia maanantaisin. Tällä hetkellä lueskelen vielä Stephenie Meyerin kirjaa Vieras. Täytyy siis jaksaa vielä odotella toisen kirjan aloittamista. Vaikka Koiran lihashuolto -kirjaa olen jo vähän selaillut. :)Eilen Mira kävi meillä ensimmäistä kertaa, uudessa kodissa siis. Kun heitin hänet autolla kotiin, niin päätettiin käydä samalla pitkästä aikaa koirapuistossa. Roni nautti täysin rinnoin ja nähtiin vähän tuttujakin. :) 

Koirapuisto ja palloleikit Miran kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti